Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Η φανέλα γίνεται βαριά!!

Είναι πλέον γεγονός. Ο Ατρόμητος αρχίζει να προσθέτει βάρος στη φανέλα του, ένα βάρος που τον βοηθά να παίρνει παιχνίδια χωρίς να κάνει κάτι συγκλονιστικό στον αγωνιστικό χώρο. Γράφει ο Νίκος Γιαννόπουλος.
Η φανέλα γίνεται βαριά
Οσοι από εσάς παρακολουθήσατε το κυριακάτικο παιχνίδι του Αστεριού στην Κέρκυρα το κατανοήσατε. Ακόμα και με το σκορ στο 0-1, η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς έδινε την εντύπωση ότι θα έπαιρνε το παιχνίδι ακόμα και αν ο κόσμος στην Κέρκυρα γυρνούσε ανάποδα. Μετά το 0-2 δε., δεν υπήρχε καμία αμφιβολία. Ακόμα και σε ματς τεσσάρων ημιχρόνων οι Περιστεριώτες θα επέστρεφαν στη βάση τους με τους τρεις βαθμούς.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ο,τι πλέον ο Ατρόμητος δεν χρειάζεται να επιστρατεύει το σύνολο των δυνάμεών του σε τυπικά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Αρκούν κάποιες εκλάμψεις των παικτών του αλλά και η γενικότερη πολύ καλή τακτική συμπεριφορά του για να εξασφαλίσουν την επιτυχία. Αν μην τι άλλο η κατάκτηση πιστώνεται στο προηγούμενο προπονητικό τιμ, του οποίου τη δουλειά συνεχίζει στο ίδιο υψηλό επίπεδο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι πολύ έμπειροι συνεργάτες του. Άλλωστε δεν υπήρχε κανένας λόγος να αλλάξει μία επιτυχημένη συνταγή.
Οι Περιστεριώτες στρέφουν τώρα και επίσημα το ενδιαφέρον τους στη ρεβάνς με τη Νιούκαστλ από την οποία μόνο να κερδίσουν έχουν. Με τον αέρα του αουτσάιντερ που δεν νιώθει καμία πίεση, η ομάδα του Μπάγεβιτς καλείται να δώσει απαντήσεις στο γρήγορο ρυθμό που θα δώσουν στο ματς οι καρακάξες και να βρει τρόπους για να σκοράρει μέσα σ΄ένα κατάμεστο γήπεδο και μπροστά σ΄ένα κοινό που λατρεύει το σύλλογό του. Ενα πραγματικό όνειρο για μία ομάδα που τη σεζόν 2008-2009 αγωνιζόταν στη Β΄Εθνική
Ανεξαρτήτως βέβαια από την έκβαση της μάχης στη Βόρεια Αγγλία την Πέμπτη, ο Ατρόμητος θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Στοχεύει πλέον στα πολύ ψηλά, διαθέτει τεχνογνωσία και πείρα που θα την ζήλευαν πολύ πιο ιστορικές ομάδες και έχει τον τρόπο να τα καταφέρνει και στα πολύ δύσκολα. Η φανέλα με το αστέρι στην οποία αναφερθήκαμε στην αρχή του σημειώματος αρχίζει να βάζει επιπλέον κιλά και να δίνει φτερά στους παίκτες που την φορούν.
Για να μην αφήσουμε τέλος παραπονεμένους τους φίλους που περιμένουν να ακούσουν κάτι για το αγωνιστικό, σημειώνουμε τούτο. Καθόλου τυχαία δεν είναι τα όσα ακούγονται για την απόκτηση και άλλου επιθετικού. Αυτό που λείπει είναι ένας φορ πολύ γρήγορος που θα έχει τη δυνατότητα να παίζει και στα πλάγια. Οψόμεθα μέχρι τις 31 Αυγούστου.
ΥΓ: Μπαίνουμε σε χωράφια άλλων αλλά δεν μπορούμε να αντέξουμε στον πειρασμό. Δεν χρειάζεται να μας πείσουν οι "αιώνιοι" για το έλλειμμα ψυχραιμίας και ικανής επικοινωνιακής πολιτικής που διαθέτουν. Το έχουμε καταλάβει χρόνια τώρα. Πλέον αυτού του είδους τα παιχνίδια με τις διαδοχικές ανακοινώσεις μόνο γέλιο και θυμηδία προκαλούν στην πλειοψηφία του κοινού.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: