Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Δεν ανησυχεί ο Βενγκέρ!!

Ο Αρσέν Βενγκέρ θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου να έρθουν οι νίκες για την Άρσεναλ στο αγγλικό πρωτάθλημα.
Δεν έχει ξεκινήσει θετικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ, καθώς στα δύο πρώτα της παιχνίδια με Σάντερλαντ και Στόουκ έμεινε στο ισόπαλο 0-0 δείχνοντας πως έχει μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση.
Από την πλευρά του όμως, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν δείχνει να ανησυχεί για το γεγονός αυτό. Μιλώντας στο επίσημο σάιτ των «κανονιέρηδων», τόνισε αρχικά: «Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό με τους Καθόρλα, Ποντόλσκι και Ζιρού που είναι λίγες ημέρες μαζί. Όλα θα γίνουν με το χρόνο. Δουλεύουμε σκληρά, αλλά έχω καλό προαίσθημα. Σκέφτομαι πολύ θετικά για την ομάδα. Δεν σκοράραμε στα δυο πρώτα παιχνίδια, αλλά γενικά είχαμε μία πολύ καλή παρουσία και θα είμαστε η έκπληξη του πρωταθλήματος», είπε αρχικά ο Αλσατός τεχνικός για να συνεχίσει:
«Πρέπει πλέον να βρούμε τρόπο να μοιραστούν τα γκολ του Φαν Πέρσι. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Ο Ζιρού σκόραρε 20 τέρματα με τη Μονπελιέ πέρυσι, άλλα τόσα ο Ποντόλσκι με την Κολωνλία και είμαι πεπεισμένος πως θα υπάρξουν βοήθειες και από τους Ντιαμπί, Ράμσεϊ, Γουόλκοτ και Ζερβίνιο. Δεν ακούω αυτά που λέει ο κόσμος. Πιστεύω μόνο σε αυτά που βλέπω. Είμαι 30 χρόνια στο ποδόσφαιρο κάθε μέρα».
Σε ό,τι αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Λονδρέζων για την απόκτηση του Σεΐκ Τιοτέ της Νιούκαστλ, τόνισε: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν βρίσκεται στο δρόμο προς την Άρσεναλ», κατέληξε.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: