Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Σαρακατσάνος: «Killer ο Αθανασιάδης»

Ο αμυντικός του Πανθρακικού, Αχιλλέας Σαρακατσάνος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τον Αθανασιάδη και τον Πανθρακικό που έχει ως στόχο την παραμονή του στην κατηγορία.

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Κάναμε πρεμιέρα σε μια δύσκολη έδρα, γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο έτοιμος. Εμείς σταθήκαμε καλά στο γήπεδο, είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε κάποιο γκολ αλλά αυτό που δεχτήκαμε ήρθε σε κομβικό σημείο και δεν είχαμε το χρόνο να αντιδράσουμε. Σκοπός μας είναι να είμαστε παραγωγικοί και να μην κρατάμε μόνο το μηδέν στην άμυνα, αυτή είναι η φιλοσοφία μας».

Για το πού κρίθηκε ο αγώνας:

«Στο βαθμό ετοιμότητας, καταφέραμε να κλέψουμε μπάλες αλλά δεν είχαμε την τελική πάσα ώστε να απειλήσουμε. Σε αυτή την έδρα αν δεν καταφέρεις να σκοράρεις δύσκολα φεύγεις με θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα είχε έξι νεοαποκτηθέντες και θέλουν χρόνο προσαρμογής. Σκοπός μας ήταν να μπούμε και να πιέσουμε, ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε να καθαρίσει από νωρίς το ματς ώστε να ξεκουράσει παίκτες αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για τον επαναληπτικό με την Ραπίντ και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό εγώ είμαι σίγουρος ότι θα περάσει ο ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και νέο προπονητή, με υπομονή θα δείξουν πολύ καλύτερα πράγματα οι Έλληνες παίκτες που έχουν μεγάλο μέλλον».

Για το ποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεχωρίζουν:

«Όλοι οι παίκτες για να παίζουν στον ΠΑΟΚ το αξίζουν. Με την συγκυρία που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ευκαιρία να δείξουν οι έλληνες παίκτες τι αξίζουν».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ραπίντ στην Τούμπα:

«Το ζητούμενο ήταν να μην δεχτεί γκολ, θα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά με έξυπνη τακτική πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα τα καταφέρει.

Για τον Αθανασιάδη:

«Ήταν η πρώτη φορά που τον αντιμετώπισα, ψάχνει να βρει διαδρόμους και δυστυχώς για την ομάδα μου μια ευκαιρία που του παρουσιάστηκε την έκανε γκολ, είναι ένας «killer». Έχει το ένστικτο του γκολ και μακάρι να συνεχίσει έτσι και να πάει ακόμα πιο ψιλά».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Πανθρακικό:

«Οι προοπτικές είναι να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο, είμαστε νεοφώτιστοι στην Σούπερ Λιγκ και ο σκοπός μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή, θα κοιτάξουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: