Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Της ...προσφυγής το ανάγνωσμα!!

Εννιά προσφυγές είναι προγραμματισμένες να εκδικαστούν αύριο στον Άρη μεταξύ των οποίων και οι εφέσεις για Σηφάκη, Κατίδη και Γκαρσία.
Της ...προσφυγής το ανάγνωσμα
Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά εννιά τον αριθμό προσφυγές είναι προγραμματισμένες να εκδικαστούν αύριο Τρίτη (28/08), όλες εις βάρος του Άρη με διαφορετικό βαθμό επικινδυνότητας η καθεμία, και με περιορισμένες επιλογές για το νομικό επιτελείο του Αρη εξαιτίας φυσικά της έλλειψης ρευστού. Τρεις από αυτές είναι σε δεύτερο βαθμό.
Πρόκειται για τις προσφυγές του Σηφάκη, του Κατίδη και του Γκαρσία. Στον πρώτο επιδικάστηκε πρωτοβάθμια και η ρήτρα των 800.000 ευρώ εκτός από τα δεδουλευμένα των 188.000 ευρώ, στην υπόθεση Κατίδη ο ΑΡΗΣ ως γνωστό δικαιώθηκε ενώ στον Γκαρσία η επιτροπή επιδίκασε το ποσό των 750.000 ευρώ.

Στην  περίπτωση του Τόχα δεν πληρώθηκε η πρώτη δόση των 100.000 ευρπω από τα 373.000 που του οφείλονται και η πλευρά του παίκτη ζήτησε με αίτημά της την επιβολή ποινών αλλά η απόφαση αναμένεται να βγει τον Οκτώβριο, οπότε δεν αποτελεί άμεση απειλή για τους κίτρινους, όπως αυτή του Κουλουχέρη που ζητάει την αφαίρεση βαθμών επειδή δεν πληρώθηκαν 90.000 ευρώ που αντιστοιχούν στις τρεις δόσεις (Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου).

Αύριο είναι επίσης προγραμματισμένη να εκδικαστεί η προσφυγή του Οδυσσέα Αναγέννησης που ζητάει τροφεία για τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο, αλλά και οι προσφυγές των Λυπημένου, Σόουζα και Νικολάου για προμήθειες στις υποθέσεις των Σανκαρέ και Φατί.  

πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: