Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Κλινγκμίλερ: «Δεν φταίει ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ραπίντ Βιέννης, Πίτερ Κλινγκμίλερ, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τα επεισόδια της Τούμπας την προηγούμενη Πέμπτη ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει ευθύνη ο ΠΑΟΚ για τα όσα έγιαναν, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι οπαδοί του «Δικεφάλου» είναι ευπρόσδεκτοι.

Αναλυτικά:

Για την αναμονή της απόφασης για την τιμωρία από την UEFA: «Ναι, φυσικά όπως ο ΠΑΟΚ. Περιμένουμε την απόφασή της. Αργά το απόγευμα θα έχουμε νέα. Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Είναι πολύ σκληρή η κατάσταση για εμάς. Η τιμωρία μάλλον θα είναι βαριά».

Για το πώς θα υποδεχτούν τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό της Πέμπτης: «Όλοι οι φιλοξενούμενοι είναι ευπρόσδεκτοι στο γήπεδό μας. Σε κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά. Θα υπάρχει πολύ αστυνομία στο γήπεδο και ομάδες σεκιούριτι. Τώρα είμαστε και πιο μαζεμένοι μετά από αυτά που έγιναν στην Τούμπα, για αυτό και τα μέτρα θα είναι ελαφρώς αυξημένα».

Για το ποιος ευθύνεται για τα επεισόδια της Τούμπας: «Δεν τίθεται θέμα ποιανού είναι το λάθος Τα επεισόδια ξεκίνησαν από τους Αυστριακούς πριν από το παιχνίδι και μεταφέρθηκαν μέσα στο γήπεδο. Δεν φταίει για αυτό ο ΠΑΟΚ».

Στο τέλος τόνισε πως: «Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ και να πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: