Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ελαφρύς ο τραυματισμός του Τότι!!

Ελαφρύς ο τραυματισμός του Τότι
Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Φραντσέσκο Τότι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρικού τιμ της Ρόμα. Ο αρχηγός των «τζαλορόσι» αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις και να θέσει εαυτόν στην υπηρεσία του Ζντένεκ Ζέμαν ενόψει του αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής στην έδρα της Ίντερ.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τη Ρόμα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Παρά τον ενθουσιασμό των οπαδών της, η ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει την Κατάνια. Οι νησιώτες παίζοντας ψυχωμένα και έξυπνα υποχρέωσαν τους πρωτευουσιάνους σε ισοπαλία 2-2.

Οι δύο χαμένοι βαθμοί, όμως, δεν ήταν το μόνο πρόβλημα της Ρόμα. Ο αρχηγός της ομάδας, Φραντσέσκο Τότι, τραυματίστηκε στον αστράγαλο μετά από δυνατό μαρκάρισμα και ανησύχησε τους οπαδούς του, αποχωρώντας από το γήπεδο στο 85ο λεπτό.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Τότι δεν έδειξαν κάποια ζημιά στο πόδι του. Οι γιατροί της ομάδας καθησύχασαν τον ίδιο και τον προπονητή του πως ο τραυματισμός ήταν ελαφρύς. Έτσι ο αρχηγός αναμένεται να επανέλθει γρήγορα στις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του ενόψει του επόμενου αγώνα της Ρόμα, εναντίον της Ίντερ στο Μιλάνο. Ματς σημαντικό στο οποίο η παρουσία του Τότι θεωρείται απαραίτητη για τους «τζαλορόσι».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: