Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ζαρντίμ: «Δεν βρισκόμαστε στο 100%»

Ζαρντίμ: «Δεν βρισκόμαστε στο 100%»
Μπορεί ο Ολυμπιακός να μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις του στην Σούπερ Λίγκα, όμως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κρατάει χαμηλούς τόνους και θεωρεί πως η ομάδα του έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε λόγο για ατυχία στο γκολ που δέχθηκαν οι Πειραιώτες, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα δεν είναι στο 100% των δυνατοτήτων της.

«Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν καλό παιχνίδι εξαιτίας της κακής κατάστασης του γηπέδου, οι δύο ομάδες πάλεψαν, όμως ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε καλύτερος. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μόνο άσχημα γήπεδα. Σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους παίζει ρόλο και το πνεύμα των παικτών και μπορείς να εκμεταλλευτείς και τις στημένες μπάλες. Παίζει ρόλο το πώς ο παίκτης μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοιες συνθήκες», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για το πώς ήρθε η νίκη αυτή, είπε: «Σήμερα είχαμε δύο στοιχεία που μας οδήγησαν στο γκολ. Το πρώτο ήταν η σωστή συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών και το δεύτερο ότι εκμεταλλευτήκαμε τις στημένες φάσεις. Είχαμε δυστυχώς την ατυχία να δεχτούμε ένα γκολ, όμως αυτά τα δύο στοιχεία μας οδήγησαν στη νίκη».

Για την συνέχεια, σχολίασε: «Σίγουρα, είναι πάρα πολύ καλό το να ξεκινάς με νίκη, αυτή τη στιγμή όμως γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δε βρισκόμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας, αλλά με πολλή δουλειά παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι, έχοντας και τη βοήθεια των φιλάθλων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: