Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Μπάγεβιτς: «Νίκη ψυχολογίας»

Μπάγεβιτς: «Νίκη ψυχολογίας»
Στον τομέα της ψυχολογίας θα βοηθήσει τον Ατρόμητο η νίκη του (2-0) επί της Κέρκυρας στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, όπως υποστήριξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός τόνισε ότι αυτοί οι τρεις βαθμοί θα αναπτερώσουν το ηθικό της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ.

Ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου δεν έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάγεβιτς:

«Ηταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας στο πρωτάθλημα και ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς. Κάναμε την προσπάθεια μας για να πάρουμε τους βαθμούς, πράγμα που πετύχαμε. Το παιχνίδι δεν έγινε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, διότι είχε αρκετή ζέστη που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Θεωρήσαμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά μας βοήθησαν πολύ τα δύο γκολ που πετύχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Το σίγουρο είναι ότι μπορέσαμε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς στην επανάληψη να πάρουμε τη νίκη, που θα μας βοηθήσει επίσης στον ψυχολογικό τομέα εν όψει της ρεβάνς με τη Νιούκαστλ», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά την αντίδραση των παικτών του στο δεύτερο μέρος, είπε: «Μετά το 2-0, οι ποδοσφαιριστές μου σκέφτονταν πως θα περάσει η ώρα».

Για το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ, δήλωσε:

«Γνωρίζουμε όλοι ότι η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη, αλλά θα πάμε να κάνουμε την προσπάθεια μας και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Τέλος ο τεχνικός του Ατρομήτου μίλησε και για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται φέτος στις ομάδες, λέγοντας:

«Το πρωτάθλημα φέτος έχει αρκετές νέες ομάδες που αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες με πιο βασικό τον οικονομικό τομέα. Το θετικό όμως είναι ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί θα πάρει αρκετές συμμετοχές»

Δεν υπάρχουν σχόλια: