Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Κοντά στη Ζενίτ ο Παπαδόπουλος!!

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο πρόσφατο Euro, τράβηξαν τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιριστής Ευρώπης το φετινό καλοκαίρι, με τις Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την περίπτωσή του.

Τελικά όμως, η ομάδα που φαίνεται να έχει προβάδισμα στην άτυπη αυτή κούρσα της απόκτησής του είναι η Ζενίτ. Οι μόνιμοι -πλέον- πρωταθλητές Ρωσίας έχουν καταθέσει πρόταση 15 εκ. ευρώ στη Σάλκε, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ και οι «βασιλικοί μπλε» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση να πουν το «ναι» και να παραχωρήσουν τον 20χρονο Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα στα ίδια δημοσιεύματα αναφέρεται πως η Ζενίτ έχει ετοιμάσει και ένα ηγεμονικό συμβόλαιο για τον ίδιο τον Παπαδόπουλο στο οποίο δύσκολα θα απαντούσε κανείς αρνητικά. Την πρόταση των Ρώσων επιβεβαίωσε και ο Γενικός Διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ και πλέον ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στο θέμα, με τη μεταγραφική περίοδο να βαίνει προς το τέλος της.

Πάντως τον έλεγχο στις διαπραγματεύσεις τον έχει η Σάλκε από τη στιγμή που το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι του 2015, οπότε δεν «καίγονται» να τον πουλήσουν και άμεσα.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: