Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Βουτσιάς: «Ξέρω τις απαιτήσεις και το κύρος του Ηρακλή»

Ο Πασχάλης Βουτσιάς μίλησε για την επανένταξή του στον Ηρακλή και στις προσδοκίες που έχει από τη φετινή χρονιά. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για τη συμφωνία του με τον Ηρακλή: «Επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Στις 17:00 θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία και θα κάνω την πρώτη μου προπόνηση. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Είχαμε κάνει μια συνάντηση πριν από 1,5 μήνα και πριν από λίγες ημέρες έγινε ακόμη μία και είπα το ναι. Είδα μια οργάνωση και ελπίζω σε κάτι καλό».

Στη συνέχεια τόνισε: «Ξέρω τις απαιτήσεις και το κύρος της ομάδας. Και οι άλλοι παίκτες ξέρουν τις απαιτήσεις και το τι πρέπει να προσφέρουν ανεξάρτητα από την κατηγορία. Έχω φίλους που είναι στην ομάδα. Ασχολούμουν με το που θα αγωνιστεί η ομάδα. Δεν έφυγα σαν εχθρός. Μας οδήγησαν κάποια πράγματα στην έξοδο. Την εξαφάνισαν αγωνιστικά την ομάδα. Είχα φύγει γιατι έπεσε στη Δ».

Για την εμπειρία του στον Πανσερραϊκό: «Ήταν μια ομάδα που ήθελε να πρωταγωνιστήσει στη Football League, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το συμβόλαιό μου έληξε και έψαξα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου».

Στο τέλος τόνισε για τη φετινή χρονιά του Ηρακλή: «Πρέπει να δούμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε. Όπου και αν είμαστε θα παλέψουμε για την άνοδο. Από 6 χρονών είμαι στην ομάδα και προσδοκώ για το καλύτερο για αυτό το σύλλογο. Επιπλέον κίνητρο είναι η παρουσία του κόσμου. Καταλαβαίνω την αγανάκτησή του, αλλά θέλω όπως οι συμπαίκτες μου τη στήριξή του πιστεύω ότι θα την έχουμε».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: