Η Τότεναμ μετά την πώληση του Μόντριτς στη Ρεάλ ετοιμάζει διπλό «χτύπημα», καθώς φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Ρεν για τον Γιαν Εμβιλά και στη Λιόν για τον Ούγκο Γιορίς.
Τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία της Τότεναμ από την πώληση του Μόντριτς στη Ρεάλ φαίνεται ότι δε θα μείνουν αναξιοποίητα, καθώς τα «σπιρούνια» ετοιμάζουν διπλό «χτύπημα». Σύμφωνα με το BBC οι Λονδρέζοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση στη Ρεν για την απόκτηση του Γιαν Εμβιλά ύψους 16 εκατ. ευρώ συν μπόνους, με τους Γάλλους να ζητούν 19 εκατ. και να τους καλούν για διαπραγματεύσεις από κοντά. Αν τα νούμερα ισχύουν η μεταγραφή φέρεται να είναι κοντά, με τον νεαρό Γάλλο μέσο να... ανοίγει την πόρτα στην Τότεναμ πριν λίγες ημέρες, καθώς νωρίτερα είχε δηλώσει ότι θέλει να πάρει μεταγραφή μόνο σε ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League.

Εκτός από τον μέσο της Ρεν, η Τότεναμ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με τη Λιόν για την απόκτηση του Ούγκο Γιορίς. Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των «λιονέ», Ζαν Μισέλ Ολάς, ο οποίος αποκάλυψε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή από χθες (26/08), λέγοντας χαρακτηριστικά «ο Ούγκο είναι πλέον αυτός που κρατάει το κλειδί»! Κι όλα αυτά τη στιγμή που η διοίκηση της Σαχτάρ αποκάλυψε ότι δέχθηκε επίσημη πρόταση από τα «σπιρούνια» για τον Γουίλιαν, όμως ήταν μόλις 12 εκατ. ευρώ, με τους Ουκρανούς να ζητούν 30... προκειμένου να πάρουν τουλάχιστον 20 και την απέρριψαν χωρίς δεύτερη σκέψη.


πηγή: gazzetta.gr