Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Υπέγραψε στην ΑΕΛ ο Γκοντά!!

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας, Στεφάν Γκοντά υπέγραψε τη Δευτέρα στην ΑΕΛ.
Τη φανέλα της ΑΕΛ θα φορά για τον επόμενο έναν χρόνο ο Στεφάν Γκοντά, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (27/08) η ΠΑΕ. Ο Καμερουνέζος είχε δοκιμαστεί από τον τεχνικό, Μιχάλη Ζιώγα και αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο οικονομικό, οι Θεσσαλοί τον ανακοίνωσαν:
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Στεφάν Γκόντα. Ο διεθνής Καμερουνέζος γκολκίπερ συμφώνησε με την ομάδα μας και υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.
Γεννημένος στις 30 Μαϊου του 1989 στην πόλη Γιαουντέ, ο Ζουλς Στεφάν Γκόντα – όπως είναι το πλήρες όνομά του – ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή από τη γαλλική Μπαστιά, καταγράφοντας τις πρώτες του επίσημες συμμετοχές σε ηλικία 18 ετών. Το 2010 μεταγράφηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Γαλλίας, τη Μαρσέιγ, απ’ όπου αποχώρησε ένα χρόνο μετά χωρίς να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα.
Την περσινή σεζόν φόρεσε τα χρώματα τις πορτογαλικής Πορτιμονένσε σε 7 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ στις 11 Οκτωβρίου του 2011 σε φιλικό με τη Γουινέα έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα Ανδρών του Καμερούν.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: