Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Στροφή στη λάτιν αγορά!!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ηρακλή βαίνει ακριβώς όπως τον οργάνωσαν οι διοικούντες την ομάδα και ο τεχνικός αυτής, Γιώργος Στράντζαλης. Με εξαίρεση τον Σωτηρόπουλο με τον οποίο η συνεργασία δε συνεχίστηκε, όσους ποδοσφαιριστές επιθυμούσαν να αποκτήσουν στον Ημίθεο- και βεβαίως ήθελαν και οι ίδιοι ανεξαρτήτως κατηγορίας που θα αγωνιστούν οι «κυανόλευκοι φέτος»- τους απέκτησαν ενισχύοντας την σε θέσεις που «πονούσε» την περσινή χρονιά. Οι Βαγγελόπουλος, Φιρινίδης, Στεφανίδης, Λιόλιος, Βουτσιάς, Μίχος είναι ήδη απίκτες του Ηρακλή αλλά δε θα είναι οι μοναδικοί καθώς έπεται συνέχεια. Σαφώς και η μεταγραφική ενίσχυση μετά από ένα χρονικό σημείο παρουσίασε μία… κάμψη, η οποία θεωρείται όμως δικαιολογημένη με βάση την αναμονή της απόφασης που θα ξεκαθαρίσει που θα αγωνιστεί ο Ηρακλής φέτος.

Εξ ου και η απώλεια ποδοσφαιριστών οι οποίοι είχαν συμφωνήσει με τη διοίκηση του Ημίθεου αλλά δεν μπορούσαν να περιμένουν εσαεί την απόφαση δικαίωσή του ή μη. Κακά τα ψέματα όμως διαφορετικά είναι τα δεδομένα στη Football League και στη Football League 2. Τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Η μέτρια εικόνα πάντως που έδειξαν οι «κυανόλευκοι» στα φιλικά προετοιμασίας αλλά και οι ελλείψεις που υπάρχουν επιτείνουν την ενίσχυσή τους, και ήδη τις τελευταίες ημέρες στη Μίκρα παρατηρείται μία έντονη κινητικότητα. Η αυριανή μέρα και η απόφαση της Σούπερ Λιγκ για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ηρακλή σαφώς και θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ υπάρχουν συμφωνίες που αναμένεται να ενεργοποιηθούν.

Ερχεται ο Ροντρίγκο Μπάρος

Σε περίπτωση οριστικής απόφασης περί συμμετοχής του Ηρακλή στη Football League στην αυριανή έκτακτη γενική συνέλευση της Super League στον Ηρακλή όπως είναι φυσικό θα στραφούν και στην ξένη αγορά. Οι διοικούντες θέλουν να είναι προετοιμασμένοι σε αυτή την περίπτωση- που είναι πιθανή- και αυτό απαιτεί ευελιξία και ταχύτητα προκειμένου να κλείσουν γρήγορα τις μεταγραφές που θέλουν. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εξέταση αρκετών ποδοσφαιριστών από το εξωτερικό, ικανών να προσφέρουν το κάτι παραπάνω και να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, με τη λάτιν αγορά να είναι στο επίκεντρο και δη η βραζιλιάνικη. Ένα όνομα που ήδη κυκλοφόρησε είναι ο Ροντρίγκο Μπάρος. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι Βραζιλιάνος, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός ενώ αν χρειαστεί μπορεί να βοηθήσει και ως αμυντικό χαφ. Γεννήθηκε το 1987, ενώ έχει ύψος 1.92 και ζυγίζει 87 κιλά.

Ο Μπάρος στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Σάο Πάολο, χωρίς πάντως να καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε ωε δανεικός σε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών στη χώρα της σάμπας. Ο Μπάρος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη σήμερα το απόγευμα προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Γιώργο Στράντζαλη και αν ικανοποιήσει με την παρουσία του να αποκτηθεί. Όλα αυτά βεβαίως σε περίπτωση που ο Ηρακλής αύριο δικαιωθεί και αγωνιστεί στην παραπάνω κατηγορία, δηλαδή στη Football League.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: