Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Παντελίδης: «Καλή κυκλοφορία, πρόβλημα στην άμυνα ο ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στις εντυπώσεις που του άφησε ο ΠΑΟΚ, αλλά και το τι γεύση του αφήνει η ήττα της ομάδας του παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Αναλυτικά:

Αρχικά για την ήττα παρά την καλή εμφάνιση του Πανθρακικού είπε: «Είναι λίγο σχετικό αυτό. Όταν δεν παίζουμε καλά και χάνουμε ψάχνουμε τις αιτίες, το ίδιο κάνουμε και τώρα που παίξαμε καλά. Δεν υπάρχει γλυκιά ήττα».

Για τον Αθανασιάδη: «Το παιδί δείχνει ότι έχει αυτό που ψάχνουν όλοι. Είναι πάρα πολύ κοντά στο γκολ, έχει πολύ καλές κινήσεις και είναι η εποχή του».

Για τον χθεσινό ΠΑΟΚ: «Είναι φυσικό να μην μπορεί να διατηρήσει την φρεσκάδα της σε δύο παιχνίδια μέσα σε τρεις μέρες. Έτσι τον περίμενα . Να μην είναι πολύ φρέσκος, με κάποιους αυτοματισμούς που παρουσίασε. Το γκολ ήταν δουλεμένο γιατί το ξαναέκαναν στο παιχνίδι. Δεν είχαν φρεσκάδα και με την πίεση τους δυσκολέψαμε πολύ».

Για το αν έχει βάλει τη σφραγίδα του ο Δώνης και για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ: «Την έχει βάλει φαρδιά πλατιά και σε λίγο καιρό θα δείτε ακόμη περισσότερα. Παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, με όποιο κόστος. Βγαίνει με πολλούς παίκτες στην επίθεση. Η άμυνά του είναι πρόβλημα,. Ίσως παίζει πολύ ψηλά και δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν ατ κενά. Τα καλά είναι το συνεχόμενο passing game και οι εναλλαγές θέσεων».

Για τον Κάτσε: «Τον Κάτσε τον γνωρίζω από την Επανομή. Μεγαλώνει ημέρα με την ημέρα. Δουλεύει καλύτερα σε υψηλό επίπεδο. Έχει θράσος και του δίνουν ευκαιρίες. Δεν με εξέπληξε με την επίδοσή του».

Για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στα άκρα της άμυνας χθες, τον Σταφυλίδη και τον ΚωνσταντινίδηΟ Σταφυλίδης δείχνει ότι είναι λίγο ταλαιπωρημένος και ο Κωνσταντινίδης θέλει ακόμη λίγο χρόνο για να μεγαλώσει.

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο να πάρει πρωτάθλημα, αλλά θα κάνει μια πορεία με τους παίκτες που θα μπουν στο πρόγραμμα και θα μπορέσει να κάνει πράγματα», ενώ στον επίλογό του ανέφερε για την ομάδα του: «Ο στόχος είναι να σωθεί η ομάδα. Έχει αρκετά χαμηλό μπάτζετ. Θα δούμε τι θα κάνουμε».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: