Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Μιχαηλίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος και θα πάρει την πρόκριση»

Ο συνεργάτης του Μάκη Χάβου στην Βέροια, Μπάμπης Μιχαηλίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και το προσεχές ματς του ΠΑΟΚ με τη Ραπίντ στη Βιέννη.

Για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Ούτως η άλλως πρέπει να παίξουμε με όλους, έτυχε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό στην πρώτη αγωνιστική. Πρέπει να δούμε τον αγώνα από δύο γωνίες, από την απόδοση της ομάδας και από το αποτέλεσμα.

Η ομάδα έδειξε θετική εικόνα προσπαθεί να παίζει με συγκεκριμένο τρόπο που δουλεύει ο προπονητής. Ωστόσο πρέπει να βελτιώσουμε το αμυντικό κομμάτι.

Τα παιδιά έκαναν το καλύτερο δυνατό και είχαν θετική παρουσία κόντρα στον πρωταθλητή ο οποίος έχει μια πολύ καλή ομάδα. Δεν καταφέραμε όμως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν.

Ο Χάβος το πρώτο πράγμα που θέλει από τους παίκτες είναι να παίζουν ένα όμορφο ποδόσφαιρο και φυσικά να έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα».

Για τον στόχο της ομάδας:

«Βασικός στόχος είναι να καθιερωθεί η ομάδα στην κατηγορία και να μην είναι ασανσέρ. Έχει έμπειρους παίκτες αλλά θέλει υπομονή ώστε να χτιστεί αυτή η ομάδα».

Για τον Χάβο και την χημεία τους:

«Τον Χάβο τον γνώριζα και ως ποδοσφαιριστή, τον ξέρω πολλά χρόνια και είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν, ταυτιζόμαστε σε πολλά πράγματα».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Το πρώτο παιχνίδι το είδα, ήμουν στην Τούμπα. Ήταν καλός και μπορώ να πω ότι τον αδικεί το 2-1, είναι καλύτερη ομάδα από την Ραπίντ και θα πάρει την πρόκριση, του το εύχομαι ολόψυχα».

Τέλος, αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα αλλά και στο γήπεδο της Βέροιας:

«Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές εξαιτίας της κρίσης και είναι ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους. Εγώ όμως θα ήθελα να είχαν χρησιμοποιηθεί πολλά χρόνια πριν και όχι από ανάγκη.

Το γήπεδό μας δεν είναι στη καλύτερη κατάσταση αλλά πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα έγιναν πολλές προσπάθειες αλλάξαμε και τον χλοοτάπητα σε ένα σημείο του γηπέδου».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: