Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Μέχρι και δύο μήνες εκτός ο Ρούνεϊ!!

Μέχρι και δύο μήνες εκτός ο Ρούνεϊ
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί που ανέλαβαν να κλείσουν το σχίσιμο στο πόδι του Γουέιν Ρούνεϊ μετά το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Φούλαμ. Η πληγή ήταν τόσο μεγάλη που χρειάστηκαν περισσότερα από 30 ράμματα, ενώ η ζημιά που προκλήθηκε στον μυ του, ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για δύο μήνες.

Στο νοσοκομείο του Μάντσεστερ, όπου διακομίστηκε ο Ρούνεϊ αμέσως μετά τη νίκη (3-2) των «κόκκινων διαβόλων» επί της Φούλαμ, το απόγευμα του Σαββάτου, χρειάστηκε αρχικά να γίνει μια μικροεπέμβαση στον μυ του ποδιού του ποδοσφαιριστή κι έπειτα να κλείσει αυτό το τρομακτικό σχίσιμο, για το οποίο χρειάστηκαν περισσότερα από 30 ράμματα.

Μάλιστα, οι γιατροί που ανέλαβαν την αποκατάσταση της ζημιάς στο πόδι του διεθνή άσου, δήλωναν έκπληκτοι από το… θέαμα που αντίκρισαν μόλις άνοιξαν τον επίδεσμο που είχε τοποθετηθεί στον Ρούνεϊ από το ιατρικό επιτελείο της Γιουνάιτεντ.

Η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για απουσία τεσσάρων εβδομάδων, αλλά ο παίκτης, ενδέχεται να μείνει τελικά εκτός πλάνων του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και του Ρόι Χότζον, για τους επόμενους δύο μήνες.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: