Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

«Βροχή» τα φαξ για επιθετικό!!

Σχετικά ήρεμα κύλησε σε μεταγραφικό επίπεδο το Σαββατοκύριακο για τον Άρη, αφού παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν δεν μπόρεσε να προχωρήσει κάποια από τις περιπτώσεις επιθετικού που έχουν προταθεί. Με τη λήξη των μεταγραφών να πλησιάζει όλο και πιο… κοντά, οι άνθρωποι των «κίτρινων» ευελπιστούν πως μέσα στην εβδομάδα θα καταφέρουν να κλείσουν κι αυτό το πολύ μεγάλο (αγωνιστικά) «μέτωπο».

Καθημερινά άλλωστε πέφτουν «βροχή» τα φαξ με περιπτώσεις επιθετικών ανά την Ευρώπη, αλλά στην κορυφή της λίστας παραμένει το όνομα του Άλαν Κάρντετς (φωτο αριστερά), που οι «κίτρινοι» καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες να τον δανειστούν από τη Μπενφίκα. Στον Άρη έχει προταθεί και ο Σίσκο της Νιουκάστλ, όμως η δική του περίπτωση θεωρείται ακόμη πιο δύσκολη σε σχέση με τον Βραζιλιάνο επιθετικό των «αετών» της Λισαβόνας, αφού το συμβόλαιο του με τις «καρακάξες» είναι… τεράστιο!

«Άκυρος» ο συναγερμός για Κόκε

Το όνομα του Σέρχιο Κόκε έχει τη δική του σημασία (πάντα) για τους φίλους του Άρη, επομένως η αναπαραγωγή ενός σεναρίου επιστροφής του στους «κίτρινους» που προέκυψε αργά χθες το βράδυ από διάφορες ιστοσελίδες, ήταν αρκετή για να σημάνει… συναγερμό. Σε επικοινωνία του «Μ» με ανθρώπους της διοίκησης του Άρη πάντως, κατέστη σαφές ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία για συνάντηση με τον Ισπανό επιθετικό στην Αθήνα, ενώ το χρέος του Κόκε στους «κίτρινους» δεν έχει ακόμη εξοφληθεί, συνεχίζοντας να αποτελεί τεράστιο «αγκάθι» σε οποιαδήποτε πιθανότητα να υπάρξει επαφή των δύο πλευρών.

Πρόταση συμβιβασμού με Λαζαρίδη-Συνάντηση με Λίβα

Μπορεί το μυαλό των «κίτρινων» να είναι στραμμένο στο βραδινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όμως τα οικονομικά «μέτωπα» εξακολουθούν να απασχολούν τη διοίκηση, που σήμερα θα έχει καθοριστικές επαφές. Πρώτα, θα έχει συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Ευθύμη Κουλουχέρη, Αργύρη Λίβα, προκειμένου να επιτευχθεί ο πολυπόθητος διακανονισμός με τον έμπειρο αμυντικό που ζητά αφαίρεση βαθμών από τον Άρη! Οι «κίτρινοι» θα του προτείνουν άμεση καταβολή 30.000 ευρώ σε σχέση με τις 90.000 που ζητάει και θα προσπαθήσουν να πετύχουν συμβιβασμό για τα υπόλοιπα.

Επίσης, θα γίνει προσπάθεια για επίτευξη διακανονισμού με τον Νίκο Λαζαρίδη, στον οποίο οφείλεται το ποσό των 170.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε ολόκληρο (!) το περσινό του συμβόλαιο. Οι άνθρωποι του Άρη πρότειναν τριετή διακανονισμό στον νυν παίκτη του Ατρομήτου και θα περιμένουν την απάντηση του.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: