Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Αντεπίθεση με Καμπάιγ για την Άρσεναλ!!

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η Άρσεναλ θα αναπληρώσει την ύστατη στιγμή τα κενά που άφησαν με την αποχώρησή τους τα μεγάλα της αστέρια. Προτεραιότητα για τον Αρσέν Βενγκέρ αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ, αλλά και ενός κεντρικού αμυντικού, ενώ όσον αφορά την επιθετική γραμμή, φαίνεται πως ακόμη εμπιστεύεται τους Ζιρού και Ποντόλσκι.

Αφού χθες με δηλώσεις του ο Αλσατός απέκλεισε πως η ομάδα του ενδιαφέρεται για τον Σεΐκ Τιοτέ, στον στόχαστρο των «κανονιέρηδων» φαίνεται πως βρίσκονται πλέον οι Γιοάν Καμπάιγ και Γιάν Εμ' Βιλά, με τον παίκτη της Νιούκαστλ να έχει το προβάδισμα. Μάλιστα, ετοιμάζεται πρόταση 15 εκ.λιρών για την απόκτησή του, η οποία δύσκολα θα γίνει δεκτή, από τη στιγμή που οι «καρακάξες» δεν θα έχουν πολύ χρόνο για να βρουν αντικαταστάτη σε περίπτωση αποχώρησης του Γάλλου.

Τέλος, αναφορικά με τον Εμ' Βιλά, η περίπτωσή του μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο δύσκολη από τη στιγμή που στην κούρσα για την απόκτησή του έχουν μπει η Τότεναμ και η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ από την πλευρά του ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν απέκλεισε να παραμείνει στη Ρεν για ακόμη μια σεζόν.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: