Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Γέμισε προβλήματα εν όψει Μάλαγα!!

Γέμισε προβλήματα εν όψει Μάλαγα
Μόνο ευχάριστα νέα δεν περίμεναν τον Ζεσουάλντο Φερέιρα στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού αφού τρεις βασικοί παίκτες των «πράσινων», οι Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης και Κουίνσι, είναι αμφίβολοι για την ρεβάνς με την Μάλαγα την Τρίτη και όλα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο Πορτογάλος προπονητής των «πράσινων» μετά το ματς με τον Λεβαδειακό είδε τον Γάλλο αμυντικό να συνεχίζει το ατομικό του λόγω του προβλήματος που έχει στην γάμπα και έτσι είναι υποχρεωμένος να περιμένει μέχρι και την αυριανή τελευταία προπόνηση ώστε να δει αν μπορεί να τον υπολογίζει. Πάντως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Μπουμσόνγκ.

Από εκεί και πέρα, ο Κατσουράνης εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και να μην μπορεί να προπονηθεί. Αυτή την στιγμή κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς της Τρίτης καθώς και αυτός θα προσπαθήσει να ενσωματωθεί στην αυριανή προπόνηση. Τέλος, ο Κουίνσι που είναι στα πλάνα του Φερέιρα για την ρεβάνς με την Μάλαγα, ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και μόνο σίγουρο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι θα είναι σε θέση να παίξει σε δύο μέρες.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: