Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

200 εκατ. ευρώ για Κριστιάνο η Σίτι, με 20 εκατ. ετησίως στον παίκτη!

Το χαμόγελο στα… πικραμένα χείλη του Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως θέλει να επαναφέρει η Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, οι πρωταθλητές Αγγλίας πρόσφεραν γη και ύδωρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και το ίδιο τον παίκτη αλλά προσέκρουσαν στις αντιρρήσεις των «μερένχες». Ο σεΐχης Μανσούρ πάντως δεν προτίθεται να παρατήσει τα όπλα τόσο εύκολα. 
Οι «πολίτες» φέρονταν διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι και 200 εκατομμύρια ευρώ στη «βασίλισσα» στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να επιτρέψει στον Κριστιάνο να επιστρέψει στη γνώριμη πόλη του Μάντσεστερ. Τ 
ην ίδια ώρα, ο σεΐχης Μανσούρ φαίνεται πρόθυμος να ικανοποιήσει όλα τα καπρίτσια του Πορτογάλου σταρ για να τον ξανακάνει ευτυχισμένο. Το «ευ ζην» μάλιστα του άσου της Ρεάλ κοστολογήθηκε στα 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αμοιβή που θα τον καθιστούσε τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, όπως τόσο πολύ επιθυμεί ο Κριστιάνο. 
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η Μάντσεστερ Σίτι επιχειρεί να αποκτήσεή:ι τον Πορτογάλο, ο οποίος τείνει να γίνει η προσωπική εμμονή του ιδιοκτήτη της ομάδας. Πέρσι, πρόσφερε 180 εκατομμύρια στη Ρεάλ, ποσό που παρά τη μυθικότητά του, δεν πλησιάζει σε τίποτα τη φημολογούμενη ρήτρα του ενός δισεκατομμυρίου που έχουν θέσει οι «μερένχες»! 
Ο Άραβας μεγιστάνας ποντάρει πλέον στη δυσαρέσκεια του Ρονάλντο στην προσπάθειά του να φέρει στο Μάντσεστερ το… ιερό δισκοπότηρο του ποδοσφαίρου, αφού το 2014-2015 μπαίνει σε πλήρη εφαρμογή το Financial Fair Play της UEFA, οπότε οι ομάδες δε θα μπορούν να ξοδεύουν περισσότερα από τα εισοδήματά τους. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από την Ισπανία, ο Κριστιάνο δεν είναι η μόνη επιθυμία του Μανσούρ. Ο πλουσιότερος άνδρας της Πρέμιερ Λιγκ έχει στο βάθος του μυαλού του να ζευγαρώσει τις αγορές από την Πορτογαλία αλλά και τη Ρεάλ, καθώς ο Μουρίνιο αποτελεί το όνειρό του για τον πάγκο της Σίτι.

πηγη: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: