Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ναυάγησαν οι ελπίδες...

Ποιος, άραγε, σωστός φίλαθλος δεν θα ευχόταν αυτή η πληροφορία να ήταν αβάσιμη; Πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης διώκεται για απιστία και υπεξαίρεση σε βάρος του ΠΑΟΚ. Και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος! Γράφει ο Στράτος Σεφτελής.
Ναυάγησαν οι ελπίδες...
Ποιος δεν θα ήθελε να είναι αβάσιμη αυτή η είδηση, προϊόν εσφαλμένης πληροφόρησης της εφημερίδας που τη δημοσίευσε; Γιατί ο Ζαγοράκης εκπροσωπούσε το εντελώς ανανεωτικό στον δύσμοιρο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ηταν αυτός στον οποίο πολλοί εναπόθεσαν τις ελπίδες τους -με πρώτους και καλύτερους του φίλους του ΠΑΟΚ- για κάτι σοβαρό στο τέλμα των γηπέδων μας. Πρωταθλητής Ευρώπης είναι αυτός. Και μάλιστα αυτός που σήκωσε την κούπα, σαν αρχηγός. Και ποδοσφαιράνθρωπος από τους ικανούς. Τους προικισμένους. Από αυτούς που έχει έρωτα ο Πλατινί να πάρουν τα ηνία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στα χέρια τους.
Κάτι που ο Γάλλος συνοψίζει στο «μοτό» που περιφέρει με καμάρι σε όλη την Ευρώπη: «Πρώτα το ποδόσφαιρο»! Και όμως? Ο Ζαγοράκης φαίνεται πως μπήκε στη διαδικασία αυτών από τους οποίους τόσο απεγνωσμένα πασχίζουμε να ξεφύγουμε. Είναι τελικά άτιμος αυτός ο χώρος. Σαν να έχει την ικανότητα να εκμαυλίζει! Να διαφθείρει! Ο Ζαγοράκης, όπως και ο συμπαίχτης του στην Εθνική του μαγικού 2004, Ντέμης, εκπροσωπούσαν την ελπίδα. Για ένα καλύτερο αύριο. Και οι δύο είχαν άδοξο τέλος. Ναυάγησαν στα μισά του δρόμου. Αφήνοντας σκιές στο πέρασμά τους. Μαζί τους ναυάγησαν και οι ελπίδες μας. Να 'ναι άραγε οι τελευταίες;...
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: