Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ζαγοράκης - Βιολίδης: Το σχόλιο του Κώστα Ορφανού!!

Για τη δίωξη που ασκήθηκε κατάα Ζαγοράκη και Βιολίδη, αλλά και τα πρώτα δείγματα γραφής του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Κώστας Ορφανός στον «Αθλητικό Metropolis».
«Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης. Αυτή η ιστορία πρέπει να ολοκληρωθεί για να τοποθετηθούμε. Από την πλευρά του Θόδωρου και του Βιολίδη ήταν άσχημο να ακούγονται σε γενικές συνελεύσεις διάφορα πράγματα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για σκάνδαλο και να καταδικάσουμε. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει, αν ο Θόδωρος έπρεπε να πάρει χρήματα για τη διοίκηση της ομάδας ή να πληρωθεί ο ίδιος κάποια χρήματα στο τέλος.
Για μένα ηχούσε άσχημα στη γενική συνέλευση να ρωτούν πού πήγαν τα χρήματα και να λέει ο Βρύζας να ρωτήσουν τους ίδιους. Ασκείται μια ποινική δίωξη σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα ξέρουμε ότι προσέφεραν στον ΠΑΟΚ. Ο Θόδωρος προσέφερε πολλά στην ομάδα, άλλαξε το πρεστίζ της ομάδας, όμως θα έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του και τον σύλλογο» τόνισε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ για την υπόθεση Ζαγοράκη - Βιολίδη, για να συνεχίσει αναφερόμενος στην παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην ηγεσία της ΠΑΕ:
«Επιτέλους εμφανίστηκε ο κ. Σαββίδης όπως θα ήθελε ο κόσμος τον μεγαλομέτοχό του, έναν ηγέτη να βάλει τα πράγματι στις σωστές βάσεις να ξέρει τι πρέπει να περιμένει από τη διοίκησή του και όχι απαραίτητα ηχηρά πράγματα. Τώρα ποιους δρόμους θα διαλέξει, θα το αποφασίσει ο ίδιος. Σας είχα πει ότι είναι σοβαρός επιχειρηματίας και ότι δεν έρχεται στον ΠΑΟΚ για να χάσει».
Και συνέχισε: «Το πρώτο βήμα έγινε λίγο πιο αργά από ό, τι έπρεπε να γίνει, δηλαδή πριν από το παιχνίδι με τη Ραπίντ, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένα δείγμα γραφής. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να αναθαρρήσει και να έχει ελπίδα. Εκείνο που μετράει πρώτα είναι να τακτοποιηθούν τα οικονομικά, αλλά σε κάθε περίπτωση ο φίλαθλος θέλει έναν ΠΑΟΚ δυνατό και διεκδικητή».
Οσο για τη σοβαρότητα και την απλότητα που έδειξε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ: «Η απλότητα ακόμη και στον τρόπο ντυσίματος, κάτι δείχνει. Το πρώτο δείγμα γραφής είναι κι αυτό σημαντικό. Ο Σαββίδης δείχνει να έχει αυτοπεποίθηση. Ο κόσμος τού ΠΑΟΚ δεν είναι ο ελιτίστικος και ο δήθεν. Είναι ο απλός κόσμος που ακολουθεί την ομάδα του σε όλα και με αυτή τη λογική ίσως ήθελε να δείξει ότι ταυτίζεται με αυτό τον κόσμο, αν και θέλει να βάλει μια διαχωριστική γραμμή, λέγοντας ότι ο κόσμος θα πρέπει να είναι μέχρι το κάγκελο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: