Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

"Mε κοροϊδεύουν, δεν πάει άλλο!"

Τη δική του εκδοχή για ότι έγινε αυτό το καλοκαίρι και πως έφτασε στην προσφυγή αφήνοντας αιχμές στην διοίκηση της ΠΑΕ που δεν επικοινώνησε μαζί του, άφησε η πλευρά του Παντελή Καφέ.
"Mε κοροϊδεύουν, δεν πάει άλλο!"
Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου του Καφέ στο aek365:
«Στα τέλη Ιουνίου λίγο μετά την νέα τάξη πραγμάτων στην ΑΕΚ με την έλευση των Μαύρου – Τσιάρτα – Βλάχου μίλησα τηλεφωνικά με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για το θέμα του Παντελή. Είχαμε συμφωνήσει με το προηγούμενο καθεστώς (Γκρέταρσον) για ανανέωση συμβολαίου. Ωστόσο, ο Τσιάρτας μας είπε ότι περιμένουν από την Λίγκα να περάσει τον περιορισμό των τριών μεταγραφών πάνω από 26 ετών και ότι σκεφτόντουσαν μόνο την ανανέωση του Γεωργέα, αλλά δεν είχαν καταλήξει. Κάτι απόλυτα σεβαστό, καθότι ήταν επιλογή τους.
Αρχές Ιουλίου επικοινώνησα ξανά με τον Τσιάρτα για το θέμα. Αν θέλουν να μείνει ο Καφές και τι θα γίνει με τις οφειλές. Του είπα εν συνεχεία ότι θα πάμε στο εξωτερικό για κάποιες επαφές και ότι θα πρέπει να διακανονιστούν τα δεδουλευμένα του παίκτη. Με παίρνει μετά από δύο ημέρες ο Τσιάρτας και μου λέει ότι θα του δώσουμε το 1/3 μπροστά, δηλαδή 150.000 ευρώ και εξόφληση σε 10 δόσεις μέσα στην νέα σεζόν. Ο Παντελής δεν είχε πρόβλημα, μίλησαν και μαζί και δέχθηκε αμέσως. Δεν είχε πρόβλημα και με την μη ανανέωση, αφού ήξερε για τον περιορισμό των μεταγραφών – ανανεώσεων.
Σε όλο το επόμενο διάστημα επικοινωνούσα ο ίδιος με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Παντελή και να τελειώσει το θέμα. Δεν βρήκα άκρη και αρχές Αυγούστου αποφάσισα να πάω στα Σπάτα. Μου λέει ο Τσιάρτας «τον εκτιμώ και τον σέβομαι τον Παντελή, αλλά δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει η ΑΕΚ το επόμενο διάστημα, τι θα γίνει με το άρθρο 44 και αν θα πάρει άδεια για το πρωτάθλημα. Μετά τις 15 Αυγούστου θα ξέρουμε». Δεσμεύτηκε ότι μέχρι τις 21/08 θα τον πάρει ο ίδιος. Δεν τον πήρε μέχρι τις 21, ενώ Δημητρέλος – Καφές συναντήθηκαν τυχαία στην Πάρο και ο Δημητρέλος δεσμεύτηκε στον παίκτη ότι θα τακτοποιηθεί το ζήτημα άμεσα. Μετά τις 21 ο Τσιάρτας με πήρε και μου άλλαξε την πρόταση. Να πάρει άμεσα περίπου 40.000 ευρώ ο Καφές, δηλαδή το 1/3 του 1/3! Μου είπε αρχικά για 150.000 ευρώ και μετά για 40.000 ευρώ!
Εκεί μου είπε ο Παντελής ότι τον κοροϊδεύουν και ότι δεν πάει άλλο…
Ο Καφές μου είπε ότι θα περιμένει μέχρι τις 31 Αυγούστου, για να μην δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην ΑΕΚ με την αδειοδότηση και την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα. Επικοινωνώ με τον Δημητρέλο και του λέω ότι ο Παντελής θα κάνει την Δευτέρα προσφυγή για να διασφαλίσει τα χρήματα του. Μου απαντά με μήνυμα ο Δημητρέλος ότι την Τρίτη θα δει τις εκχωρήσεις και τα έσοδα για να διασφαλίσει κάποια χρήματα για τον Παντελή γιατί έχει αδικηθεί. Ακόμη δεν με έχει πάρει…
Θέλω να ξέρουν όλοι ότι ο Παντελής έκανε προσφυγή για να διασφαλίσει και μόνο, τα χρήματα του. Όχι για να κάνει κακό στην ΑΕΚ. Έχει αποδείξει πόσο έχει βοηθήσει την ΑΕΚ στα δύσκολα και σε θέματα εξωαγωνιστικά. Από τις 500.000 ευρώ οι 300.000 είναι διακανονισμένες από τις 31 Μαρτίου, τότε που υπέγραψε τον διακανονισμό για την ΟΥΕΦΑ. Έγινε η προσφυγή τώρα για να διασφαλίσει και τις άλλες 200.000 που δεν είχε διακανονίσει και ήταν στον… αέρα. Δεν ήθελε και δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα. Η ΑΕΚ το χειρίστηκε λάθος. Δεν τον πήραν ένα τηλέφωνο τον ίδιο να του ζητήσουν να κάνει υπομονή. Δεν τον πήρε ένα τηλέφωνο ο κ.Μαύρος να του πει περίμενε και δίχως να του δώσει ημερομηνία. Ο Καφές θα περίμενε και θα έκανε υπομονή ξανά. Ζήτησε μόνο τον σεβασμό που αξίζει ο Καφές. Μπορούσε να κάνει κατάπτωση εγγυητικής και δεν το έκανε ποτέ, παρότι του το έλεγαν οι δικηγόροι του. Μόνο τα δεδουλευμένα του ζητά και τον σεβασμό για όσα έχει προσφέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: