Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Πανσερραϊκός: Γρηγορίου: «Διάθεση και αυτοματισμοί»

Οι αναπληρωματικοί του Πανσερραϊκού άφησαν ικανοποιημένο τον προπονητή, Μιχάλη Γρηγορίου με την απόδοσή τους στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Αν και η ομάδα των Σερρών δεν κατάφερε να επικρατήσει της Αναγέννησης Γιαννιτσών (1-1) ο Γρηγορίου δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του, καθώς οι περισσότεροι δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα έως τώρα φιλικά ματς. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «serressport» ανέφερε:
«Νομίζω ότι βάζοντας παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής δηλαδή στα νέα παιδιά στα οποία είπαμε πως θα επενδύσουμε φέτος, και παίζοντας όλα μαζί για πρώτο φιλικό για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος και από την διάθεση και από ορισμένους αυτοματισμούς, αλλά κυρίως από την φιλοσοφία την οποία είχαμε καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και νομίζω πως το μέλλον τους ανήκει και βέβαια ανήκει στον Πανσερραϊκό».
Για το αν είναι ικανοποιημένος από την προετοιμασία μέχρι τώρα:
«Ναι, όλα είναι αρμονικά μέχρι τώρα, δεν έχουμε χαλαρώσει καθόλου τους ρυθμούς, αυτό θα γίνει στο τελευταίο δεκαήμερο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και βάση των επιβαρύνσεων που έχουμε νομίζω πως είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δεν έχουμε ούτε τραυματισμούς ιδιαίτερους και όλα βαδίζουν σωστά».



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: