Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Σε λίγο θα τιμήσει κι ο ΠΑΟΚ τον... Γκάλη!

Πώς αλλιώς να αντιδράσεις όταν διαβάζεις το παρακάτω θέμα; "Η UEFA προσκάλεσε τον Νίκο Γκάλη, να είναι VIP Guest στον τελικό του Champions League που θα γίνει τον προσεχή Μάιο στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου"! Σε λίγο όλοι θα τιμήσουν τον Νίκο Γκάλη, με μια μικρή ή μεγάλη εκδήλωση, εκτός απ' τον Άρη! "Μέχρι κι ο ΠΑΟΚ θα τον τιμήσει, ο αιώνιος αντίπαλος, κι εμείς καθόμαστε" μας έλεγε τις προάλλες ένας φανατικός Αρειανός. Ευτυχώς η νέα διοίκηση Αρβανίτη στις προγραμματικές της δηλώσεις είχε ξεκαθαρίσει πως θα ασχοληθεί επισταμένως με το ζήτημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» που αποκαλύπτει το θέμα, την ιδέα είχε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Θόδωρος Θεοδωρίδης και την αποδέχθηκε άμεσα ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί αλλά και τα υπόλοιπα υψηλόβαθμα στελέχη της που αποδείχθηκαν θαυμαστές του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα όλων των εποχών.

O Νίκος Γκάλης, άλλωστε, έχει ξεπεράσει τα όποια όρια του μπάσκετ, αποτελώντας έναν ζωντανό θρύλο, έναν ζωντανό πρεσβευτή του ελληνικού αθλητισμού, ανήκοντας στην ελίτ του παγκόσμιου στερεώματος.

Τέτοιες βραβεύσεις, φυσικά και πρωτοβουλίες φέρνουν στο φως της επικαιρότητας για μια ακόμη φορά, τη μεγάλη απορία «γιατί ο Άρης δεν έχει τιμήσει όπως θα έπρεπε και του άξιζε τον μεγάλο αυτό αθλητή;». Πηγή basketPlus gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: