Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Καλίβας: «Δεν πρέπει να παρασυρθεί ο Σαββίδης»

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Καλύβας, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την εξυγίανση που πρέπει να γίνει στην ομάδα μέσω του Σαββίδη.

Αρχικά αναφέρθηκε στο το πώς βλέπει την εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη:

«Σε πρώτη φάση βλέπω μόνο θετικά. Έβαλε πολλά λεφτά και αυτό είναι μόνο θετικό. Αυτήν τη στιγμή, οι επενδυτές και αυτοί που ασχολούνται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, διακυβεύουν πολλά χρήματα. Είναι λογικό να έχει κάποιους στόχους. Αν κάποιος έλεγε ότι ασχολείται επειδή είναι η… Πρόνοια δε θα γινόταν πιστευτός».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Σαββίδης:

«Νομίζω ότι δεν πρέπει να παρασυρθεί. Θα πρέπει πρώτα να ασχοληθεί με την εξυγίανση του σωματείο, κάτι που έκανα και εγώ τις δύο φορές που ασχολήθηκα. Επειδή ο ΠΑΟΚ έχει διαφορετικότητα, δεν πρέπει να παρασυρθεί στη λογική των μεγάλων λόγων και της σπατάλης χρημάτων προς λάθος κατεύθυνση. Οι καιροί είναι δύσκολοι και πρώτα πρέπει να δουλέψει για την εξυγίανση. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι για μία μέρα. Πρέπει να υπάρχει η λογική του προγραμματισμού και αν γίνει αυτό θα υπάρχουν και αποτελέσματα. Αφού έβαλε τόσα πολλά χρήματα, αν το προσέξει αυτό, θα πετύχει και ο ΠΑΟΚ θα μεγαλουργήσει. Αν κατορθώσει να ελέγξει την κατάσταση και με τον κόσμο να στηρίζει, η ομάδα θα μεγαλουργήσει. Αν υπάρχει η ίδια λογική των εντυπώσεων, υπάρχουν τα ίδια προβλήματα».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ εφόσον εξασφαλίσει και είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, με πολύ μικρή ενίσχυση, πάλι θα βρίσκεται στην ίδια θέση που ήταν τα τελευταία χρόνια. Έχει δείξει ότι είναι μεγάλο σωματείο και το μεγάλο του όπλο, είναι η αγάπη του κόσμου. Με αυτούς τους παίκτες και πάλι θα μπορεί να βρίσκεται στη θέση που μας συνήθισε τα τελευταία χρόνια».

Τέλος, αναφέρθηκε στη δίωξη κατά του Ζαγοράκη:

«Με λύπησε. Δε θέλω να το σχολιάσω. Από τη στιγμή που έχει αναμειχθεί η Δικαιοσύνη, νομίζω ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι θα πρέπει να σιωπήσουμε και να περιμένουμε τα αποτελέσματα. Αν δεν υπήρχε η δίωξη, θα ήμουν σε θέση να το σχολιάσω. Πιστεύω ότι πρέπει να ασχολούμαστε με τα οικονομικά και να τα ψάχνουμε για να βγαίνει η πραγματική εικόνα. Είμαι υπέρ της αλήθειας, υπέρ του καθαρού ουρανού που πρέπει να φαίνονται τα πάντα. Αυτήν τη στιγμή, καλώς ασχολήθηκαν, ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να αποφασίσει».






πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: