Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Παπαϊωάννου: «Χίλια χρόνια με υπερηφάνεια στη Γ' Εθνική»

Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το σίριαλ που βιώνει η «κυανόλευκη» οικογένεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ζούμε το θέατρο του παραλόγου τόσο καιρό τώρα με τη μερική αποκατάσταση του Ηρακλή και το θέμα που κάπου σκαλώνει συνέχεια. Όσο και να φαίνεται πικρό και άδικο, με υπερηφάνεια χίλιες φορές στη Γ? Εθνική και να μην έχουμε ανάγκη κανέναν και να ξέρουν όλοι ότι η μόνη ομάδα που αδικήθηκε ήταν ο Ηρακλής.

Αν δούμε δίπλα μας, τον Άρη ή την ΑΕΚ δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα λειτουργήσουν αυτές οι ομάδες, ενώ και σε άλλες έγιναν όργια. Πώς να μην είναι με όλα αυτά τρελαμένος ο κόσμος του Ηρακλή;», τόνισε και συνέχισε σε μια γενικότερη εκτίμηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Είναι γνωστό ότι ασχολούμαι και με την Άρσεναλ και δεν πηγαίνω στα γήπεδα δύο χρόνια. Βλέπω ειδησεογραφία και οι ειδήσεις έχουν να κάνουν με το ποιος δεν πλήρωσε το ΙΚΑ, ποιος θα πληρώσει το ΦΠΑ κλπ.. Επίσης όλοι είναι προπονητές, οπότε ας φύγουμε όλοι, να γίνουν οι άλλοι προπονητές. Δεν υπάρχουν επενδυτές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πλην εξαιρέσεων.

Ο κάθε Σαββίδης πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που απομυζούν από τους επενδυτές και το ίδιο πράγμα έγινε όταν ήρθαν κι άλλοι επενδυτές όπως οι Κοντομηνάς, Μυτιληναίος και Μπατατούδης».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: