Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Μήνυμα Μουρίνιο σε Ρονάλντο!!

Μήνυμα Μουρίνιο σε Ρονάλντο
Μήνυμα στήριξης στον Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε ο Ζοσέ Μουρίνιο, με αφορμή την επιθυμία αποχώρησης από την Ρεάλ Μαδρίτης, που εξέφρασε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός. Ο προπονητής της «βασίλισσας» επικοινώνησε τηλεφωνικά την περασμένη Δευτέρα με τον ποδοσφαιριστή, για να μάθει τι τον απασχολεί το τελευταίο διάστημα.

«Είσαι ένας σημαντικός παίκτης εδώ. Θα πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε και μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία για αυτό» ήταν το πρώτο μήνυμα στον «CR7» από τον Ζοσέ Μουρίνιο, που συνέχισε:

«Θέλεις να σε εκτιμούν και να σε αγαπούν εδώ. Θα σε βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείς. Θα μιλήσουμε περισσότερο όταν επιστρέψεις. Εμείς είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βοηθήσουμε».

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Πορτογαλίας για τα παιχνίδια με Λουξεμβούργο (07/09) και Αζερμπαϊτζάν (11/09) για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, ωστόσο, φάνηκε και από την χθεσινή (04/09) δήλωση προς τα ισπανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ότι το θέμα τον απασχολεί και με το παραπάνω, παρότι βρίσκεται στην εθνική ομάδα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: