Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

"Γιατί έδωσαν τον Σουμπίνιο;"

Ο Νίκος Αλέφαντος για τα ...πάντα όλα. Τι λέει για τις δηλώσεις Παράσχου, τον Παναθηναϊκό, τον Ντελ Πιέρο και το πρόβλημα στην άμυνα του Ολυμπιακού.
"Γιατί έδωσαν τον Σουμπίνιο;"
Διαβάστε τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης στο "ΦΩΣ":
Για τον Παράσχο: "Επανήλθε με συνέντευξη, αυτό είναι το φοβερό. Να πεις δηλαδή, ότι δεν είδε καλά την ώρα του αγώνα, να το δικαιολογήσεις. Μην μας τρελαίνεις βρε Παράσχο. Που την είδες την αδικία από την διαιτησία; Ούτε ο ΣΚΑΪ δεν τόλμησε να πει για την φάση του Παπάζογλου και του τερματοφύλακά σου. Ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 και θα μπορούσε να νικήσει 7-0 και χωρίς να έχει πολύ καλή απόδοση. Επειδή έκανες τεχνικά εγκλήματα. Δεν σεβάστηκε τον χώρο ο Παράσχος, μπήκε να παίξει με τον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας στο Καραϊσκάκη και τον αντιμετώπισε λες και έπαιζε με καμιά ομαδίτσα.
Μην ξεχάσω όμως και κάτι άλλο. Την προηγούμενη εβδομάδα κύριε Παράσχο, δεν κέρδισες στην έδρα σου ούτε τα δεύτερα του Παναθηναϊκού! Με τον πιτσιρικά τον Λαγό ήρθε ο Παναθηναϊκός στη Λιβαδειά και σε νίκησε. Με τον Πίντο ήρθε και με τον Μπαρμπαρούση, ο οποίος δεν υπάρχει".
Για το αν τσατίστηκαν στον Λεβαδειακό που δεν τους έδωσε ο Ολυμπιακός ξανά τον Σουμπίνιο: "Δεν αποκλείεται. Μεγάλη απώλεια θα είναι ο Σουμπίνιο για τον Λεβαδειακό. Αυτός τους ανέστησε πέρυσι με το που πήγε εκεί τον Γενάρη. Τον είδα με τον Ατρόμητο στην Αγγλία απέναντι στη Νιούκαστλ και ήταν καταπληκτικός. Την πάτησε τη Νιούκαστλ ο Σουμπίνιο. Βιάστηκε ο Ολυμπιακός να τον δώσει δανεικό. Είναι καλύτερος ο Σουμπίνιο από κάτι άλλους που έχει μαζέψει ο Ολυμπιακός, λόγου χάρη διαβάζω ότι δήλωσαν τον Ντιόγο στο Τσάμπιονς Λιγκ".
Για το πού πονάει ο Παναθηναϊκός: "Στην τσέπη! Να αφήσουν τα λόγια και τα παραμύθια και να βάλουν λεφτά. Αντί να ζητάνε ελεημοσύνη και οικονομική ενίσχυση από τους συνταξιούχους και εργαζόμενους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που πλήττονται από την κρίση. Να βάλουν οι εφοπλιστές εκεί και οι τραπεζίτες και οι φαρμακοβιομήχανοι και οι καναλάρχες από 500 χιλιάρικα ο καθένας και να πάρουν έναν κυνηγό κλάσης, κανονικό.
Διότι αυτοί οι κυνηγοί που έχουν είναι της πλάκας! Να πάρουν και ένα καλό σέντερ μπακ δίπλα στον Μπουμσόνγκ και μια χαφάρα. Φέρελπις είναι ο Μαυρίας, αυτός ο μικρός μου αρέσει. Από τον Παναθηναϊκό έχουν περάσει παικταράδες. Είναι ντροπή εδώ που τον έχουν φέρει τώρα. Θα παλέψει για τη δεύτερη θέση. Το πρωτάθλημα το έχει πάρει ο Ολυμπιακός από τις 2 Σεπτέμβρη".
Για τον Ντελ Πιέρο: "Για μένα καλώς δεν τον πήραν τον Ντελ Πιέρο, 38 χρονών είναι. Στην Αυστραλία κατέληξε. Αυτό τα λέει όλα. Και ευτυχώς ακόμα περισσότερα που δεν έφεραν τον Μπάλακ. Πριν από τέσσερα χρόνια περπατούσε, σκέψου πως είναι τώρα! Δηλαδή σώνει και ντε να φέρεις ένα μουσείο εδώ, να παίζει εναντίον του Πλατανιά;".
Για το πού πονάει ο Ολυμπιακός: "Ο Ολυμπιακός έχει χάσει ταχύτητα στο κέντρο, στα άκρα και στα σέντερ μπακ. Για μπάλα μιλάμε τώρα για Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός είναι εμφανώς υποδεέστερος της περυσινής ομάδας. Καταρχήν λείπει πολύ το δίδυμο Μέλμπεργκ-Αβραάμ. Θα σου έρχονται κυνηγάρες στο Τσάμπιονς Λιγκ, λόγου χάρη ο Χούντελαρ, ο Ολλανδός της Σάλκε και θα έχεις πρόβλημα. Τώρα από τα σέντερ μπακ μας λείπει η ταχύτητα. Πρέπει να αξιοποιηθεί ο Μανωλάς όχι να χαντακωθεί. Είναι απαραίτητη η ταχύτητά του, είναι δυνατός, γρήγορος, έχει καλό άλμα. Λίγα πραγματάκια πρέπει να μάθει στην τακτική, διότι μερικές φορές κάνει ορισμένα περίεργα, όμως πρέπει να τον φτιάξεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: