Η μία ανάλυση και εκτίμηση διαδέχεται την άλλη στην Αγγλία για τον Ολυμπιακό με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα τερματίσουν τελευταίοι στον όμιλό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο ποδοσφαιρικός αναλυτής Ρόαν Σούμπρα έγραψε για τον Ολυμπιακό και τον όμιλό του στο Τσάμπιονς Λιγκ στο bleacherreport.com ότι «σε καμία των περιπτώσεων ο όμιλος δεν είναι εύκολος για την Άρσεναλ. Σίγουρα βοηθάει ότι ο Ζιρού είναι παίκτης της Άρσεναλ και δεν πήγε στην Μονπελιέ για να συνεργάζεται με τον Μπελχαντά!
Από αυτές τις ομάδας θεωρώ πως η Σάλκε μπορεί εύκολα να βγάλει το πρόγραμμα του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ και να τερματίσει πρώτη, εφόσον όμως η Άρσεναλ στραβοπατήσει.
Η σύγκριση των Σάλκε και Άρσεναλ έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι ένα... match up που θέλει να δει κάποιος. Πρόβλεψή μου είναι πως οι Άρσεναλ έχει την δυνατότητα για την πρώτη θέση παρά τις προσπάθειες των Αφελαϊ, Χούντελαρ και της Σάλκε γενικά.
Η γνώμη μου είναι πως η Μονπελιέ θα βγει τρίτη και ο Ολυμπιακός θα τερματίσει τέταρτος». Κλείνοντας ζητά από το αναγνωστικό κοινό τις εκτιμήσεις του αλλά και το να του επισημάνουν το ποιος θεωρούν πιο επικίνδυνους παίκτες για την Άρσεναλ.



πηγή: gazzetta.gr