Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ντιακιτέ: Άκυρο για Τέρεκ Γκρόζνι!!

Από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς είναι ο Μοντιμπό Ντιακιτέ και για το λόγο αυτό βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τέρεκ Γκρόζνι σχετικά με το ενδεχόμενο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, το οποίο δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.
Εκτός της λίστας του Europa League έμεινε ο Μοντιμπό Ντιακιτέ για τη Λάτσιο, με τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς με την κίνηση αυτή να ξεκαθαρίζει πως δεν υπολογίζει στον δυναμικό αμυντικό. Για το λόγο αυτό, μέσω του μάνατζέρ του, βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για το μέλλον του.
Ο Ουλίσε Σαβίνι, μιλώντας στο Radio Sei, υποστήριξε: «Περιμέναμε να υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση, από τη στιγμή που ο Μάικλ Σιανί αποκτήθηκε, έγινε ξεκάθαρο ότι θα επηρεαζόταν και ο Ντιακιτέ. Δεν νομίζω πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γιουβέντους. Δεν έχουμε συμφωνήσει με καμία ομάδα», είπε αρχικά για να αποκαλύψει πως ήδη υπάρχουν συζητήσεις με την Τέρεκ Γκρόζνι.
«Χθες, δεχτήκαμε μία πρόταση από την Τέρεκ Γκρόζνι η οποία έχει μιλήσει ήδη με τον πρόεδρο του συλλόγου, Κλαούντιο Λοτίτο, αλλά δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτή η προοπτική. Ο παίκτης θα κάνει ό,τι μπορεί για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Αν δεν γίνει αυτό τον Ιανουάριο, τότε θα δούμε πως θα έχει η κατάσταση. Θέλει να αποδείξει την αξία του», είπε ο Σαβίνι.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: