Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Παντζιαράς: «Δε ζητάμε πίστωση χρόνου»

Μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ανδρέας Παντζιαράς οριοθέτησε τους στόχους των «κοκκινόμαυρων», ενώ ζήτησε και συσπείρωση από τον κόσμο.

Αρχικά, για τη θετική εικόνα στα φιλικά ο κ. Παντζιαράς τόνισε:

«Τα φιλικά δε δίνουν πρωταθλήματα, αλλά δείχνουν ότι βαδίζουμε σε καλό δρόμο και ότι η δουλειά αποδίδει σε αυτά που θέλουμε. Στόχος για τον Απόλλωνα είναι ο πρωταθλητισμός και δε συμβιβάζεται με τρίτη ή τέταρτη θέση. Δε ζητάμε πίστωση χρόνου. Πρέπει τα αποτελέσματα να είναι θετικά, να υπάρχει συσπείρωση για να πρωταγωνιστήσει ο Απόλλων».

Για το πόσο επηρέασε η διοικητική αστάθεια το προηγούμενο διάστημα:

«Αυτό ήταν ένα πρόβλημα που πήγε πίσω την ομάδα πίσω στα μεταγραφικά, διότι μετά την αποχώρηση του κ. Ασβεστόπουλου από τις 14 ως τις 30 του μήνα δεν κάναμε καμία μεταγραφή, ενώ υπήρχε έλλειψη επικοινωνίας για τα μεταγραφικά. Βέβαια πάντα ήταν δίπλα ο κ. Χαραλαμπίδης αλλά όταν έχει παραιτηθεί είναι δύσκολο να πάρει αποφάσεις».

Για το ρόστερ και πόσο τον ικανοποιεί, ο κ. Παντζιαράς επεσήμανε:

«Το ρόστερ μα είναι σε καλό επίπεδο. Είναι γνωστό ότι υπάρχει διορία μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους παίκτες και αν προκύψει κάτι καλό και ταιριάζει μπορεί να αποκτήσουμε έναν ακόμη παίκτη».

Τέλος, για τη συσπείρωση στον κόσμο είπε:

«Δεν είναι μόνοι το οικονομικό, το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και οι παίκτες καλλιτέχνες, που θέλουν το χειροκρότημα και θέλουν κόσμο για να παίζουν και για αυτόν. Αν ο κόσμος δεν είναι δίπλα ένας συν αντιστρέφεται και γίνεται μείον».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: