Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

«Οι συνεχόμενοι τίτλοι της Μπάρτσα τέλειωσαν!»

Βέβαιος πως η κυριαρχία της Μπαρτσελόνα στο ισπανικό και γενικότερα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανήκει πλέον στο παρελθόν., εμφανίστηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο, που αναγνώρισε όμως το μέγεθος των Καταλανών.
«Οι συνεχόμενοι τίτλοι της Μπάρτσα τέλειωσαν!»
«Μιλάμε για τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, δύο εξαιρετικές ομάδες. Διαλέξτε όποια άλλη ομάδα του κόσμου θέλετε, όμως δεν θα τερμάτιζε στις δύο πρώτες θέσεις του ισπανικού πρωταθλήματος. Για αυτό ακριβώς επέλεξα τη Ρεάλ. Διότι δεν είναι εύκολο να… τα βάζεις με τη Μπαρτσελόνα, καθώς είναι πολύ δύσκολο να είσαι επιτυχημένος σε αυτόν τον ανταγωνισμό», ανέφερε αρχικά ο Μουρίνιο και πρόσθεσε στη συνέντευξη του στην «AS»:

«Σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Σε μια λίγκα χωρίς να έχεις αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, όλα είναι πιο καλά. Είμαστε εκεί που είμαστε, γιατί και η Μπαρτσελόνα έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά. Η εποχή που έπαιρναν συνεχόμενους τίτλους έχει τελειώσει, όμως γενικά ο κύκλος τους σαν ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμα στο τέλος του. Είναι ακόμα σπουδαία ομάδα, όπως φυσικά και εμείς. Οι ‘μονομαχίες’ μεταξύ των δύο είναι… ευλογία για το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: