Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

"Γιατί τόσος ντόρος, ρε παιδιά;"

Ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Λάζαρος Γρύλλης δήλωσε ότι το γήπεδο είναι κομπλέ για να γίνουν τα ματς πρωταθλήματος.
"Γιατί τόσος ντόρος, ρε παιδιά;"
Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
"Όλος αυτός ο θόρυβος που έχει γίνει για το τι έχει γίνει στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ μετά την συναυλία των Red Hot Chili Peppers είναι αδικαιολόγητος. Η ζημιά είναι ανεπαίσθητη και επιφανειακή. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί κανονικά το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός επισκέφθηκαν το ΟΑΚΑ, ενημερώθηκαν για το τι ακριβώς συμβαίνει και οι γεωπόνοι μας είπαν πως στις επόμενες θα είναι όπως και πριν χωρίς να παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα.
Αυτό που έγινε μετά την συναυλία δεν είναι τίποτα. Υπάρχει ακόμα μια συναυλία μέσα στον Σεπτέμβριο αλλά για το τωρινό θέμα άδικα έχει γίνει τόσος ντόρος. Το κόστος αποκατάστασης επιβαρύνει τους διοργανωτές της συναυλίας.
Όσο για αυτά που ακούγονται για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό που θέλουν να φύγουν από το ΟΑΚΑ λόγω της ζημιάς στον αγωνιστικό χώρο από της συναυλία, καμία τέτοια σκέψη δεν έχει γίνει επίσημα.
Όλα είναι φήμες. Για τον Παναθηναϊκό λέγεται εδώ και έναν μήνα πως θα μετακομίσει στη Λεωφόρο και αιτία δεν είναι η προχθεσινή συναυλία. Μπορεί να το κάνει επειδή το μίσθιο είναι μεγάλο ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο αλλά όχι λόγω της συναυλίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: