Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Παναχαϊκή: Ποινή μόνο κεκλεισμένων από την ΕΠΟ!!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του αθλητικού εισαγγελέα για υποβιβασμό της Παναχαϊκής και αφαίρεση επτά βαθμών.
Η διοίκηση της ομάδας της Πάτρας ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι δημοσιεύτηκε η απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τις δηλώσεις του πρώην προέδρου, Αλέξη Κούγια σε βάρος του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβου και του προέδρου της ΚΕΔ, Γιώργου Δούρου.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είχε τιμωρηθεί σε πρώτο βαθμό να αγωνιστεί έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και να πληρώσει 15.000 ευρώ πρόστιμο και ο κ. Κούγιας να πληρώσει πρόστιμο 15.000 ευρώ.
Μεταξύ άλλων η ομάδα της Πάτρας ανέφερε:
«Σε εκείνη την απόφαση ο συνταξιούχος εισαγγελέας Σιγούρας μέλος της πρωτοβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ είχε μειοψηφήσει και είχε ζητήσει η ΠΑΕ Παναχαϊκή να υποβιβαστεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία και να της αφαιρεθούν 7 βαθμοί από το πρωτάθλημα 2012-2013, αλλά και να επιβληθεί πρόστιμο 20.000 ευρώ στην ΠΑΕ και 20.000 ευρώ στον κ. Κούγια.
Κατά αυτής της αποφάσεως είχε ασκήσει έφεση ο νέος αθλητικός εισαγγελέας Καρράς πρώην διοικητικός δικαστής ο οποίος ισχυριζόταν ότι κακώς δεν υποβιβάστηκε η ΠΑΕ Παναχαϊκή και κακώς δεν της αφαιρέθηκαν 7 βαθμοί από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και ότι η σωστή απόφαση ήταν αυτή.
Σήμερα η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε ότι πρέπει να απορριφθεί η έφεση του αθλητικού εισαγγελέα και τροποποίησε την πρώτη απόφαση ως εξής:
Διατηρεί την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για την ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Απαλλάσσει την ΠΑΕ Παναχαϊκή από το να πληρώσει πρόστιμο 15.000 ευρώ και επιβάλει πρόστιμο 20.000 ευρώ στον κ. Κούγια για τις δηλώσεις του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: