Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ντεμπούτο Αγκάνθο με Μπενφίκα!

Το ιατρικό μέρος της υπόθεσης της μεταγραφής του Νταβίντ Αγκάνθο στον Άρη ολοκληρώθηκε χθες με αίσιο τρόπο. Πλέον το μόνο που απομένει, είναι να βάλει την υπογραφή του στο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας που του έχει προταθεί, αφού έχει πρώτιστα συμφωνήσει σε όλα στα όσα συζήτησε για το οικονομικό σκέλος με τους ανθρώπους των «κίτρινων».

Ο 31χρονος επιθετικός, που βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη (τον υποδέχθηκε το «Μ» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»), αφού διέμεινε σε ξενοδοχείο της πόλης προκειμένου να λάβει την απαραίτητη ξεκούραση για μια ημέρα, χθες υποβλήθηκε σε μια σειρά από ιατρικές, αλλά και αιματολογικές εξετάσεις, που πιστοποίησαν ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αυτός που ανέλαβε τις εξετάσεις, ήταν ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής, που ζύγισε όλα τα δεδομένα και άναψε το «πράσινο φως» για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Ισπανού φορ. Μετά τις εξετάσεις, ο Αγκάνθο συναντήθηκε εκ νέου με τους ανθρώπους του Άρη, συζήτησε τους οικονομικούς όρους της μονοετούς συνεργασίας και συμφώνησε σε όλα, χωρίς όμως να μπουν οι υπογραφές στα συμβόλαια. Η επίσημη εκδοχή, αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής αναχώρησε μαζί με τον πατέρα του (ήταν ο άνθρωπος που τον συνόδευσε στην Ελλάδα) για την Ισπανία, ούτως ώστε να συγκεντρώσει τα πράγματα του και να επιστρέψει στη χώρα μας, για μόνιμη –αυτή τη φορά-εγκατάσταση. Αυτό αναμένεται να συμβεί αύριο όταν και θα μπουν οι τυπικές υπογραφές στα συμβόλαια.

Μπαίνει σταδιακά σε ρυθμούς… ομάδας

Ο Αγκάνθο δήλωσε ήδη από την Τρίτη το μεσημέρι ότι «ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα του Άρη». Αυτό σημαίνει πως ξέρει πολύ καλά που ήρθε, αλλά καλείται πλέον να αποδείξει τις δυνατότητες του εντός του αγωνιστικού χώρου. Κι επειδή προέρχεται από (λογική) αγωνιστική απραξία, ελέω του ότι έμεινε ελεύθερος μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη, χρειάζεται και την ανάλογη διαχείριση από το τεχνικό τιμ προκειμένου να διαφανεί σε τι επίπεδο μπορεί να προσφέρει στον Άρη, σε άμεσο διάστημα. Όλα τα δεδομένα πάντως, οδηγούν στο ότι οι φίλοι των «κίτρινων» θα έχουν την πρώτη ευκαιρία να διαπιστώσουν τις ικανότητες του στο κυριακάτικο φιλικό απέναντι στην Μπενφίκα, όπου ο Ισπανός επιθετικός θα πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την κίτρινη φανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: