Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Τον Ιανουάριο αλλάζει επίπεδο!!

Τον Ιανουάριο αλλάζει επίπεδο
Μεταγραφές ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο τον ΠΑΟΚ υποσχέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης στους ανθρώπους της ομάδας και στον Γιώργο Δώνη, στη συνάντηση που έγινε σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου του Βορρά» άκουσε τον προπονητή να του μιλά για το ρόστερ και εκείνος του ξεκαθάρισε ότι όλοι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τις κινήσεις που θα γίνουν τη νέα μεταγραφική περίοδο για να ανέβει το επίπεδο.

«Αν βρούμε κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει τώρα, καλώς να αποκτηθεί. Αυτό που πρέπει πάντως να προετοιμάσουμε, είναι την περίοδο του Ιανουαρίου, έτσι ώστε να πάρουμε παίκτες που θα μας αλλάξουν το επίπεδο», ήταν κάποια από τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη στον Δώνη.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά εξήγησε τους λόγους των τελευταίων κακών αποτελεσμάτων της ομάδας, και επεσήμανε τους τραυματισμούς σημαντικών και έμπειρων παικτών που τον υποχρέωσαν να αλλάξει τα πλάνα του.

Στον ΠΑΟΚ λέγεται ότι από τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει μια προσπάθεια να βρεθούν οι ιδανικοί παίκτες που θα μπορέσουν να προσφέρουν στην ομάδα με την απόκτησή τους τον Ιανουάριο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: