Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

«Με τύχη, νικάς την Ελλάδα...»

Την τύχη με το μέρος του θέλει ο προπονητής της Λετονίας, Αλεξάντρ Στάρκοβιτς, για να μπορέσει να νικήσει την Εθνική Ελλάδος στο παιχνίδι της Παρασκευής για τα προκριματικά του μουντιάλ.
«Με τύχη, νικάς την Ελλάδα...»
«Αύριο αρχίζει ένας νέος κύκλος για την ομάδα, δεν πρέπει να κοιτάμε το παρελθόν, αλλά μόνο μπροστά, παίζουμε με την Ελλάδα και θα παλέψουμε για τη νίκη. Όταν παίζεις με μία ομάδα που είναι ισχυρότερη από σένα, χρειάζεσαι και τύχη για να την κερδίζεις και θέλω να πιστεύω πως θα την έχουμε στο πλευρό μας», ανέφερε ο τεχνικός των Λετονών και έκλεισε την συνέντευξη Τύπου λέγοντας: «δεν με νοιάζει η παράδοση στα ματς με την Ελλάδα, αλλά μόνο το αυριανό ματς».

Στο ίδιο ύφος με τον προπονητή του κινήθηκε στα λεγόμενα του και ο αρχηγός των Λετονών Κάσπαρς Γκορκς, ο οποίος τόνισε: «Ξέρουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Ελλάδας, αναγνωρίζουμε πως παίζουμε με μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης που το απέδειξε στο πρόσφατο Euro, αλλά είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στον νέο κύκλο της Εθνικής που ανοίγεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: