Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Φαλκάο: «Έτσι νικήσαμε την Τσέλσι»

Φαλκάο: «Έτσι νικήσαμε την Τσέλσι»
Συνέντευξη στην ιταλική «Tuttosport» παραχώρησε ο Ρανταμέλ Φαλκάο, όπου αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του, η Ατλέτικο Μαδρίτης, κατάφερε να επιβληθεί της Τσέλσι στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. Ο Κολομβιανός άσος αναφέρθηκε επίσης στα όνειρά του, καθώς και στο μέλλον του.

Ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με τα τρία γκολ που πέτυχε. Ο λόγος για τον Ρανταμέλ Φαλκάο, που μετά το Γιουρόπα Λιγκ που κατέκτησε, κατάφερε να σηκώσει και αυτόν τον τίτλο με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής, μετά από την εκπληκτική εμφάνιση στο Μονακό, παραχώρησε συνέντευξη στην «Tuttosport» αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του κατάφερε να νικήσει με 4-1 τους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Είναι ευκολότερο να το κάνεις παρά να το εξηγείς», παραδέχτηκε ο Φαλκάο, για να συνεχίσει: «Ο προπονητής μας, Ντιέγκο Σιμεόνε, μας είπε πως μόνο αν είμαστε προσηλωμένοι σε όλο το ματς και πιέσουμε την Τσέλσι, μπορούμε να ελπίζουμε. Ξέραμε πως οι Άγγλοι ήταν το φαβορί, αλλά εμείς παίξαμε με μεγάλη ένταση και τα καταφέραμε.»

Ο Φαλκάο πέτυχε τρία γκολ. Θεωρεί πως με αυτή την εμφάνιση, έπιασε το απόλυτο; «Σε καμία περίπτωση! Έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης και δουλεύω για να το καταφέρω. Ας μην ξεχνάτε πως είχα και δύο δοκάρια στο ματς αυτό. Θα μπορούσα να είχα βάλει κι άλλα γκολ. Πάντως έχω ακόμα πολλά να δώσω. Ονειρεύομαι να σηκώσω το Τσάμπιονς Λιγκ και να παίξω σε τελικά Μουντιάλ με την Κολομβία. Για να τα καταφέρω πρέπει να βελτιωθώ κι άλλο.»

Το μέλλον του στην Ατλέτικο πως το βλέπει; «Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε πολύ ευτυχισμένοι στη Μαδρίτη. Η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με την Τσέλσι. Έχω τέσσερα χρόνια συμβόλαιο ακόμα, οπότε για θέματα μεταγραφικά, πρέπει να απευθυνθείτε στη διοίκηση και όχι σε μένα. Εγώ είμαι πολύ καλά στην Ατλέτικο.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: