Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Χάβος άνοιξε την αυλαία, αλλά έρχεται κι άλλος...!!

Όχι την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου δεν πρόλαβε ο Μάκης Χάβος, αλλά ούτε τη γιορτή του Σταυρού! Κι από ό,τι μαθαίνει ο σκύλος, σύντομα μπορεί να χαιρετίσει κι άλλος προπονητής ομάδας της Superleague...
Ο Χάβος άνοιξε την αυλαία, αλλά έρχεται κι άλλος...
Η αλήθεια είναι πως το... χτύπημα από τη Βέροια δε το περίμενε κανείς. Όχι τόσο νωρίς, τουλάχιστον. Η "Βασίλισσα" είχε δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά αγωνιστικά δεν ήταν κακή. Ειδικά στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, εναντίον του Ολυμπιακού, απέναντι στον οποίο παραλίγο να κάνει την έκπληξη και να αποσπάσει την ισοπαλία ή ακόμα και να πάρει τη νίκη, με τον Χάβο να βλέπει τους πάντες να του βγάζουν το καπέλο για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως, ο παράγοντας "παλαιάς κοπής" όπως συνηθίζουμε να λέμε, βρίσκεται σε κάθε ελληνική ομάδα. Για αυτό και σύμφωνα με αυτά που ακούει ο σκύλος στην πιάτσα, αλλά και μαθαίνει δεξιά και αριστερά, είναι πολύ πιθανό σύντομα να έχουμε κι άλλη αποχώρηση προπονητή από πάγκο ομάδας.
Αποχώρηση που θα προκαλέσει πολύ περισσότερο από αυτή του Χάβου στη Βέροια, αφού μιλάμε για τεχνικό μεγάλης ομάδας. Να το κάνουμε λίγο πιο συγκεκριμένο; Πρόκειται για Έλληνα και όχι ξένο προπονητή και, παρότι δεν έχει βγει προς τα έξω από τον Τύπο το θέμα ακριβώς όπως είναι στα αποδυτήρια, βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Το κλίμα είναι άσχημο για αυτόν, δηλαδή.
Θέλετε κι άλλο; Μόνο το όνομα δεν σας είπαμε. Άντε, κάτι ακόμα: Η ομάδα που προπονεί έχει την έδρα και τον μεγάλο πυρήνα των οπαδών της στη Βόρεια Ελλάδα...


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: