Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Στόχος του Εμάνουελσον η ενδεκάδα!!

Στόχος του Εμάνουελσον η ενδεκάδα
Την πρόθεσή του να δουλέψει σκληρά και να κερδίσει μια θέση στη βασική ενδεκάδα της Μίλαν εξέφρασε ο Ούρμπι Εμάνουελσον. Ο Ολλανδός, που βρίσκεται στην πατρίδα του προετοιμαζόμενος για τα παιχνίδια της εθνικής του, μίλησε στο «NU Sport.nl» και παραδέχτηκε πως η χρονιά είναι δύσκολη για τη Μίλαν, μετά τις πολλές αποχωρήσεις.

Το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού κατέδειξε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια από τις σημαντικότερες ομάδες της Ιταλίας, της Μίλαν. Η διοίκηση των «ροσονέρι» αναγκάστηκε να παραχωρήσει βασικά στελέχη της ομάδας, όπως ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Τιάγκο Σίλβα, που σε συνδυασμό με τη μαζική αποχώρηση κάποιων από τους ποδοσφαιριστές που έγραψαν την πιο πρόσφατη ιστορία του συλλόγου, αποδυνάμωσαν την ομάδα του Μιλάνου.

Το γεγονός αυτό δεν το έκρυψε ο Ούρμπι Εμάνουελσον, που μίλησε στο ολλανδικό «NU Sport.nl» και παραδέχτηκε πως η χρονιά που ξεκίνησε είναι δύσκολη για τους «ροσονέρι». «Ήταν μια δύσκολη περίοδος με όλες αυτές τις αποχωρήσεις σπουδαίων παικτών. Ευτυχώς καταφέραμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη. Αυτό είναι μόνο η αρχή, βέβαια, αφού η χρονιά αναμένεται δύσκολη. Η ομάδα είναι αναγκασμένη να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες», είπε ο Εμάνουελσον.

Αναφερόμενος στις προσωπικές φιλοδοξίες, δεν έκρυψε πως θέλει να παίζει περισσότερο. «Πέρσι είχα αρκετές συμμετοχές. Έκανα καλή προετοιμασία και πιστεύω πως μπορώ να παίζω περισσότερο. Ασφαλώς με την απόδοσή μου θα πείσω τον προπονητή να με εμπιστεύεται πιο πολύ. Στο προηγούμενο ματς δεν αγωνίστηκα ούτε λεπτό, αλλά είμαι έτοιμος να μπω και να προσφέρω όποτε μου ζητηθεί. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στη βασική ενδεκάδα», τόνισε ο Ολλανδός.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: