Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Νέο «κράξιμο» σε Γκερέιρο-Φουρτάδο!!

Νέο «κράξιμο» σε Γκερέιρο-Φουρτάδο
Ούτε την Τετάρτη κατάφερε να… ξεθυμάνει ο Βαγγέλης Βλάχος από την ως τώρα παρουσία των Ρότζερ Γκερέιρο και Εμίλιο Φουρτάδο.

Μετά το κράξιμο στο φιλικό με τον Ιωνικό (που στην περίπτωση του Αφρικανού έγινε και μέσω δηλώσεων μετά τη λήξη) ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε έντονες παρατηρήσεις στους δύο παίκτες και στην προπόνηση της Τετάρτης.

Ο Βλάχος απευθύνθηκε πρώτα σε όλη την ομάδα, υπενθυμίζοντας εκ νέου στους νέους παίκτες την ευκαιρία που έχουν (και δεν θα είχαν, όπως τους επανέλαβε, σε άλλες εποχές) να παίξουν στην «Ένωση».

Και αναφερόμενος στην ανάγκη άπαντες να προσπαθήσουν περισσότερο προκειμένου να δείξει βελτίωση η ομάδα μετά τη διακοπή, αναφέρθηκε προσωπικά στους Φουρτάδο και Γκερέιρο.

Παρόλο λοιπόν που στην περίπτωση του Αφρικανού αναγνώρισε το έλλειμμα προπονήσεων και ρυθμού, του ζήτησε -αν δεν μπορεί να σκοράρει, τουλάχιστον να δείχνει περισσότερο αγωνιστικό πνεύμα. Κάτι που αποτέλεσε το κύριο αντικείμενο των παρατηρήσεων του και προς τον Γκερέιρο, στον οποίο επεσήμανε ότι άπαντες περιμένουν πολλά περισσότερα απ’ αυτά που έδειξε στα δυο ματς πρωταθλήματος και το φιλικό με τον Ιωνικό.

Αφού ξεκαθάρισε λοιπόν και στους δυο πως αδικούν τους εαυτούς τους με την εικόνα τους, τόνισε ότι τους κάνει τις παρατηρήσεις μπροστά σε όλους γιατί θεωρεί την ομάδα «οικογένεια».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: