Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ματθαίου: «Αυτή τη στιγμή το άρθρο 99 είναι η μόνη λύση»

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ και μέλος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Νικήτας Ματθαίου τοποθετήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τις σκέψεις υπαγωγής της «κίτρινης» ΠΑΕ στο άρθρο 99, επιβεβαιώνοντας ότι αυτή τη στιγμή είναι η μόνη λύση.

«Χθες είχαμε πολύωρη συνάντηση, συμμετείχε η ΠΑΕ, η Λέσχη, νομικοί σύμβουλοι και συζητήσαμε πολλά θέματα και μεταξύ αυτών συζητήθηκε και το θέμα του άρθρου 99. Από τη μία μέρα στην άλλη δεν αποφασίζεται αυτό. Θα εξετάσουμε και αυτή την περίπτωση, είναι θέμα νομικών να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους και να διερευνήσουμε κατά πόσο αυτή η διαδικασία θα στεφθεί ή όχι με επιτυχία. Νομίζω ότι οι νομικές διαδικασίες μας δίνουν το δικαίωμα να κάνουμε αυτή την προσπάθεια.

Είναι η μόνη λύση απ? ότι φαίνεται αυτή τη στιγμή, εκτός αν βρεθεί ένας επενδυτής για τον Άρη, όπως βρέθηκε ο Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ. Έγιναν κάποιες διαδικασίες για να βρεθεί, και με τον κύριο Ηλιάδη και με άλλους κυρίους, όμως οι συζητήσεις δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα».

Στο ερώτημα αν υπάρχει άλλη λύση, ο κ. Ματθαίου τόνισε:

«Δεν είμαι σε θέση να πω κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Θα επεξεργαστούμε αυτή τη λύση και ίσως ψηφιστούν κι άλλοι νόμοι αργότερα. Στην Ελλάδα ζούμε και πολλά μπορούν να γίνουν. Άρα, εξετάζουμε το άρθρο 99 και βλέπουμε».

Για την υπόθεση Βελλίδη δε θέλησε να πει πολλά:

«Δεν έχω άποψη για το Βελλίδη. Δεν ασχολούμαι με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Άλλοι έχουν αρμοδιότητες για αυτά τα πράγματα».

Τέλος, για τη δικαστική διαμάχη με την εταιρία sportsvision, επεσήμανε:

«Είναι σε εξέλιξη το θέμα αυτό. Η εταιρία απαιτεί, αλλά κι εμείς έχουμε τις δικές μας θέσεις. Οι νομικοί χειρίζονται το θέμα και αυτό που πρέπει να γίνει, θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: