Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Χάβος: «Θέμα αρχών»...

Tην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του έδωσε στους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου, ο πρώην πλέον προπονητής της Βέροιας, Μάκης Χάβος.

Ο 43χρονος τεχνικός, παρουσία και των συνεργατών του, αναφέρθηκε στις αιτίες του «διαζυγίου» του με την «Βασίλισσα», ενώ παρά την πίεση των δημοσιογράφων δεν θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκινήσαμε στις 3 Ιουνίου μαζί με τους συνεργάτες μου έχοντας στόχο να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία το καλοκαίρι έχοντας μοναδικό πρόβλημα τον Καλί και θεωρώ ότι η ομάδα φάνηκε έτοιμη να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα της Super League.

Στην πρεμιέρα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ενώ με τον Πανιώνιο δεν τα καταφέραμε καθώς η εμφάνισή μας, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν καλή.

Ξέρουμε ότι οι ομάδες δεν αγοράζονται αλλά χτίζονται με πολύ ιδρώτα και υπομονή.

Βασική προϋπόθεση είναι οι παίκτες. Με τον πρόεδρο είχαμε καλή συνεργασία όσον αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης, αφού ήρθαν στην ομάδα έμπειροι παίκτες οι οποίοι με τους υπόλοιπους έκαναν ένα καλό σύνολο.

Η άλλη προϋπόθεση είναι η εμπιστοσύνη και η υπομονή. Εμείς είχαμε όρεξη για δουλειά αλλά έχουμε και κάποιες αρχές και δεν κάνουμε πίσω σε αυτές.

Μετά το ματς με τον Πανιώνιο έγιναν κάποια πράγματα και χθες συναντήθηκε με τον πρόεδρο και του υπέβαλα την παραίτησή μου. Δεν μπορούσε αυτή η συνεργασία να έχει μέλλον καθώς δεν καταπατώ τις αρχές μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την τιμή που μου έκανε να αναλάβω μια μεγάλη ομάδα, τους παίκτες που είχαμε άριστη σχέση και τον κόσμο για την στήριξή του. Ευχαριστώ επίσης και τους δημοσιογράφους για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε.

Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, ήρθα σαν φίλος και φεύγω σαν φίλος».

πηγή: kerkidasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: