Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Το κλείνει άμεσα

Αποφασισμένος να τελειώνει γρήγορα με την πρόσληψη του νέου τεχνικού είναι ο ιδιοκτήτης της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης.
Αμεσα αναμένεται να κλείσει το θέμα του προπονητή για τη Βέροια. Ο Γιώργος Αρβανιτίδης φαίνεται να έχει καταλήξει στην απόφαση να αποκτηθεί ξένος τεχνικός και εξετάζει τους διαθέσιμους.

Πρόθεσή του είναι η υπόθεση να μην τραβήξει πολύ, για να μπορέσει αυτός που θα έρθει να δει την ομάδα πριν από την 3η αγωνιστική. Ο πρόεδρος των «κυανερύθρων» βρίσκεται στην Αθήνα για δουλειές, ωστόσο σε πρώτο πλάνο έχει τον αντικαταστάτη του Μάκη Χάβου και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, να υπάρξει ραντεβού με έναν εκ των υποψηφίων. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής (Μπάμπης Τεννές, Ράτκο Ντόστανιτς, Παύλος Δερμιτζάκης) δεν ταιριάζουν στο προφίλ που ψάχνει αυτή τη στιγμή ο ιδιοκτήτης του συλλόγου.

Μέχρι την έλευση του νέου τεχνικού, οι προπονήσεις θα διεξάγονται υπό τις οδηγίες του Νίκου Καρύδα, ο οποίος ανήκει από χθες στο δυναμικό των «κυανερύθρων». Ο έμπειρος γυμναστής θα παραμείνει στην ομάδα ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: