Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

«Δεν φοβόμαστε τίποτα»

«Δεν φοβόμαστε τίποτα»
Σίγουρος πως όλοι οι παίκτες της Νίκης Βόλου θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μανώλης Σκούφαλης.

Εκτός αυτού ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μίλησε και για το ντέρμπι του Βόλου, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Sport fm Μαγνησίας»:

Για τη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή:

«Θα είμαστε έτοιμοι, όταν πρέπει. Με τον κ. Αμανατίδη προσπαθούμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή έχουμε φτάσει στο 70-80%, αλλά θα είναι διαφορετικά, όταν θα αρχίσουν τα επίσημα ματς, όπου θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Ο κ. Πάτσης δείχνει ότι δε φοβάται τίποτα, γι’ αυτό δε φοβόμαστε και εμείς. Στόχος είναι μία θέση στην πρώτη εξάδα και όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Για την κλήρωση και τις αναβολές:

«Δεν εξαρτάται από μας. Δυστυχώς αυτό είναι το κράτος στην Ελλάδα. Μας έχουν κουράσει ψυχολογικά οι αναβολές, αλλά εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό για τον κόσμο. Δεν το κοιτάμε τώρα. Όταν φτάσει η ώρα, θα το δούμε. Εμείς θα προσπαθούμενα
κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια είτε λέγεται Φωκικός είτε Ολυμπιακός Βόλου».


Για το αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στους οπαδούς της Νίκης Βόλου:

«Ήρθε η ώρα να αντιστρέψουμε τα πράγματα για τη Νίκη. Οι φίλαθλοι σίγουρα θα δουν από μας κάτι διαφορετικό φέτος. Θα προσπαθήσουμε και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: