Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

«Μπορεί το Champions League η Γιουβέντους»

«Μπορεί το Champions League η Γιουβέντους»
Πεπεισμένος ότι η Γιουβέντους έχει όλες τις προϋποθέσεις φέτος να κατακτήσει το Champions League είναι ο Τζιανλούκα Βιάλι. Ο παλαίμαχος άσος των «μπιανκονέρι» ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 1996 στον τελικό κόντρα στον Άγιαξ.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας ξεκίνησαν με την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Τσέλσι και ο 48χρονος πρώην άσος έμεινε εντυπωσιασμένος από την απόδοση τους στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Η Γιουβέντους είναι στη σωστή κατεύθυνση να κατακτήσει το Champions League. Το στιλ παιχνιδιού που παίζει η ομάδα είναι το κατάλληλο για αυτό το στόχο.

Αγωνίζονται με πολλή ένταση, πολύ επιθετικά και αποδίδουν μοντέρνο ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές στο θεσμό
», τόνισε ο Βιάλι και συμπλήρωσε:

«Η Γιουβέντους είναι ένα από τα αουτσάιντερ της διοργάνωσης αλλά όπως έδειξε και στον αγώνα με την Τσέλσι θα είναι πολύ «σκληρό καρύδι».

Μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τις παράλληλες υποχρεώσεις τους σε Ιταλία και Ευρώπη αλλά έχουν μια ευκαιρία φέτος να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης
».

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: