Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Τα είπε με «Αναστό» και παίκτες ο Πουλινάκης!!


Τα είπε με «Αναστό» και παίκτες ο Πουλινάκης
Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΟΦΗ μετά το αποτέλεσμα (1-1), αλλά –κυρίως- την κακή εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον Πανθρακικό.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, μαζί με τον Νίκο Μαχλά στην προπόνηση της Τρίτης (4/12) μίλησαν τόσο με τον, Νίκο Αναστόπουλο, όσο και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προκειμένου να αλλάξουν πρόσωπο και να εμφανιστούν καλύτεροι αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο «ισχυρός» άνδρας του συλλόγου «έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου» στους παίκτες της ομάδας και τους κάλεσε να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν και ποιες είναι οι απαιτήσεις του κόσμου από εκείνους.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τρίτης που έγινε το απόγευμα ο «Αναστό» είδε τους Χαριτωνίδη και Σίσιτς να κάνουν θεραπεία. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός νιώθει ενοχλήσεις κοντά στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Τώρα όσον αφορά στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές αρχικά έδωσαν έμφαση στη φυσική κατάσταση, ενώ στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις τακτικής με περιορισμούς σε μικρό χώρο. Ωστόσο, οι Περογαμβράκης και Λαμπρόπουλος είχαν ενοχλήσεις στους αστραγάλους τους και έτσι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όμως η κατάστασή τους δεν ανησυχεί το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Αυτό δεν ισχύει και για την κατάσταση του Χρήστου Μπούρμπου. Ο έμπειρος αμυντικός συνεχίζει την αποθεραπεία του σε ειδική κλινική στην Αθήνα, αφού ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί εδώ και τόσο καιρό είναι ιδιαίτερα πολύπλοκος, με αποτέλεσμα η κατάστασή του να επανεκτιμηθεί σε δύο εβδομάδες .

Παράλληλα, το «παρών» στην προπόνηση της Τετάρτης (5/12) των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ θα δώσουν οι Σίσιτς, Σαρ και Λαμπρόπουλος, προκειμένου να μιλήσουν με τους νεαρούς παίκτες, αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: