Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Μήτρογλου: «Να βάζω γκολ και να νικάμε»


Μήτρογλου: «Να βάζω γκολ και να νικάμε»
Στο γεγονός πως ενδιαφέρεται να σκοράρει μόνο για τον Ολυμπιακό όσο βρίσκεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο στάθηκε ο Κώστας Μήτρογλου, μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Αρσεναλ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο διεθνής επιθετικός τόνισε πως όλοι ήταν στενοχωρημένοι που δεν κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, παρά τους εννιά βαθμούς που συγκέντρωσαν, στάθηκε στις δυο ήττες από τη Σάλκε και έδωσε σύνθημα για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά: «Δεν μέτρησα πόση ώρα ήμουν στο γήπεδο μέχρι να σκοράρω. Πάντα θέλω να βάζω γκολ για να νικά η ομάδα. Λέγαμε στα αποδυτήρια ότι είναι πολύ στενάχωρο που δεν μπορέσαμε, με τόσους βαθμούς, να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όμως, θα τα δώσουμε όλα τώρα στο Europa League.

Δεν με πειράζει ότι δεν κατάφερα να σκοράρω μόνο εναντίον της Σάλκε. Αυτό που με πειράζει είναι ότι δεν καταφέραμε να νικήσουμε κάποιο από τα δύο ματς με τους Γερμανούς.

Δεν ξέρω αν θα σκοράρω κόντρα στον Παναθηναϊκό. Όμως, είναι το ματς που σκεφτόμαστε τώρα και θέλουμε τη νίκη. Αφήνουμε το παιχνίδι με την Άρσεναλ και κοιτάζουμε τον αγώνα της Κυριακής. Όσο για το γκολ που έβαλα εγώ, δουλεύω και τα δύο μου πόδια. Πιστεύω ότι έχω και καλό δεξί και καλό αριστερό για πλασέ και σουτ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: