Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Μαργαρίτης: «Διάκριση μέσα από την ομάδα»

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αναδείχθηκε MVP της 8ης αγωνιστικής της Α1 και μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε…«Είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα, αλλά με χαροποιεί περισσότερο το γεγονός ότι η ομάδα νίκησε σε ένα ακόμη παιχνίδι και μάλιστα πολύ δύσκολο και σημαντικό.

Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνος του. Δείτε για παράδειγμα τι έγινε και με τον Μαγκράθ, που είναι φοβερός παίκτης, έκανε καταπληκτικό ματς, πήρε την ομάδα στις πλάτες του και με καθοριστικά καλάθια που πέτυχε μας βοήθησε να κερδίσουμε τον αγώνα.

Για αυτό πιστεύω ότι τον τίτλο του MVP τον πήρα μέσα από ομαδική δουλειά και την συνεργασία. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου, αλλά και όλους τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την δυνατότητα να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ, να τους αφιερώσω αυτό τον τίτλο, όπως θέλω να τον αφιερώσω και στον κόσμο μας, που βοήθησε πολύ στα κρίσιμα σημεία του αγώνα» τόνισε αρχικά ο Μαργαρίτης, που πρόσθεσε...

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόσο γρήγορα να αναδειχθώ MVP προερχόμενος από την Α2. Πιστεύω όμως στον εαυτό μου, ξέρω τι μπορώ να κάνω και που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και νομίζω ότι κάνω μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις» σχολίασε ο 30χρονος (σήμερα κλείνει τα 30) φόργουορντ που κατέληξε αναφορικά με τις δυσκολίες αλλαγής κατηγοριών (από Α2 σε Α1)...

«Η δύναμη και η αντοχή που χρειάζεται περισσότερο στην Α1 είναι η κύρια δυσκολία... Το πρωτάθλημα στην Α2 είναι πολύ σκληρό, αλλά στην Α1, που επίσης πέφτει αρκετό «ξύλο», χρειάζεται περισσότερη τεχνική. Αισθάνομαι ότι σαν αθλητής γίνομαι καλύτερος συμμετέχοντας σε αυτό το υψηλό επίπεδο, αλλά πολύ περισσότερο αισθάνομαι ότι είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για μένα, αλλά για οποιονδήποτε αθλητή να παίζει στον ΠΑΟΚ».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: